Home Lifestyle Stan Van Samang krijgt rol in ‘Thuis’: ‘Een hele eer’

Stan Van Samang krijgt rol in ‘Thuis’: ‘Een hele eer’

De zanger en acteur zal vanaf eind december te zien zijn in de serie.

Stan Van Samang
© Eén

Stan Van Samang heeft met ‘Don’t Close Your Eyes‘ net een nieuwe single uit én de zanger heeft nog meer goed nieuws. Hij kreeg namelijk een rol in de populairste serie van Vlaanderen: ‘Thuis’.

Je hebt er die goed kunnen zingen en anderen die goed kunnen acteren. Stan Van Samang (41) is een krak in beide! Hij begon als acteur in onder andere ‘Wittekerke’ en ‘Flikken’ en werd later ontdekt als zanger toen hij het Eén-programma ‘Steracteur Sterartiest’ met verve won. Sindsdien focust hij zich vooral op zijn zangcarrière. Zo bracht hij een aantal dagen geleden nog zijn allernieuwste single ‘Don’t Close Your Eyes’ uit. Het liedje gaat over de liefde tussen hem en zijn driejarig zoontje Lenny.

‘Fijne collega’s’

Het bleef natuurlijk wel kriebelen om naast een podium ook op de set te staan, en binnenkort is dat opnieuw het geval. Stan start namelijk vanaf oktober met opnames voor de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen ‘Thuis‘. ‘Hiervoor gevraagd worden is een hele eer’, aldus Stan. ‘Ik kijk er alvast enorm naar uit om straks samen te werken met deze geoliede machine. Ik voel me nu al thuis bij al deze fijne collega’s!’

De zanger zal de rol vertolken van een gloednieuw personage Harry Peeters. ‘Harry is een hardwerkende zelfstandige, een ondernemer’, vertelt Stan. ‘Hij laat zich graag omringen door the rich and famous, dat is de wereld waarin hij elke dag werkt. Hij is ambitieus en gaat voor zijn projecten op werkvlak, maar ook privé.’ Meer kan hij nog verklappen. ‘Daarvoor moet je gewoon kijken’, lacht Stan. We zullen hem net voor het einde van het jaar, in december, op ons kleine schermpje zien verschijnen.

Lees ook: