Home Lifestyle ‘Château Planckaert’ krijgt een tweede seizoen

‘Château Planckaert’ krijgt een tweede seizoen

Vlaanderen krijgt maar geen genoeg van deze gezellige bende.

château Planckaert
© Eén

Elke zondagavond kan je in ‘Château Planckaert’ zien hoe de familie Planckaert een afgebrand kasteel in Frankrijk opknapt om er een gezellige B&B van te maken. Pater familias Eddy en zijn oudste zoon Francesco bevestigden nu dat er een tweede seizoen komt van het feelgoodprogramma.

Wat ze in Nederland kunnen, kunnen wij Belgen ook en zelfs beter, moeten ze gedacht hebben bij de Planckaerts. Net als de Meilandjes trok de hele bende naar Frankrijk om er een uitgebrand kasteel volledig om te bouwen tot een gezellige vakantieverblijf. Eddy, Christa, Stephanie en co hebben daar trouwens al ervaring mee. De vrouwen van de familie baten in de Ardennen namelijk een succesvolle B&B uit én de mannen runnen een houtbedrijf. Als je die twee talenten dus combineert, krijg je de succesformule voor een magnifiek nieuw château.

Feelgoodtelevisie

De Planckaerts hebben daarbovenop ervaring met voortdurend een camera op hun neus te hebben, want van 2003 tot 2009 hadden ze hun eigen realityreeks op VTM. Er werden nog maar twee afleveringen van ‘Château Planckaert’ uitgezonden, maar het is nu al duidelijk dat de reeks een groot succes is met maar dan een miljoen kijkers. Mensen hebben in deze coronatijden nood aan wat feelgoodtelevisie en daar krijg je een overdosis van bij deze gekke bende.

Krijg je maar geen genoeg van hun avonturen? Of denk je dat ze het kasteel nooit klaar hebben gekregen in één seizoen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Eddy en zijn oudste zoon Francesco waren gisteren te gast bij Danira in de talkshow ‘Vandaag’ en daar verklapten ze dat de serie een tweede seizoen krijgt! ‘Er komt een extra aflevering bij het eerste seizoen’, vertelt Eddy. ‘En we hebben een nieuwe reeks volgend jaar! Dat is met zekerheid bevestigd.’

Lees ook: