Home Lifestyle Dit zijn de eerste beelden van de gloednieuwe afleveringen van ‘Samson &...

Dit zijn de eerste beelden van de gloednieuwe afleveringen van ‘Samson & Marie’

Het huis in de Dorpstraat wordt ingeruild voor een hip busje en de afleveringen zijn een pak korter.

samson & marie
© Ketnet

Gert Verhulst gaf de fakkel, of beter gezegd zijn hond, door aan zijn dochter en maandag 28 september is het eindelijk zover. Dan kunnen we op Ketnet de allernieuwste afleveringen zien van ‘Samson & Marie’, en die zullen er helemaal anders uitzien.

We pinkten allemaal een traantje weg toen Gert Verhulst aankondigde dat hij stopt als Gertje in ‘Samson & Gert‘. Gelukkig betekende dit niet het einde van het programma, want de Studio 100-baas had zijn opvolging verzekerd, en daarvoor moest hij eigenlijk niet ver zoeken. Niemand minder dan Marie Verhulst, zijn dochter, wordt het extra baasje van Vlaanderens meest sympathieke pratende hond. De nieuwe afleveringen van ‘Samson & Marie‘ kan je vanaf nu maandag, 28 september, iedere dag om 15u50 zien op Ketnet én op de website, app en YouTubekanalen van Ketnet en Ketnet Junior.

Vertrouwde gezichten

Niet enkel Samsons baasje is veranderd, er werden verder nog een heleboel andere wijzingen doorgevoerd in de nieuwe reeks. Zo neemt Marie niet haar intrek in het vaste stekje van Gertje in de Dorpstraat 101, maar zal ze samen met Samson rondtrekken in een hip kampeerbusje met nummerplaat BUS 101. ‘Simpel is dat niet’, zegt Marie in Het Nieuwsblad. ‘Toen ik er de eerste keer mee op de baan ging, zijn we stilgevallen en moesten ze ons komen takelen.(lacht).’

De afleveringen werden in een soort vlogstijl opgenomen en zijn met vijf minuten ook een pak korter dan normaal. ‘Kinderen focussen zich niet meer zo lang’, aldus Marie in Het Nieuwsblad. ‘Die afleveringen komen ook online en dan werken korte en krachtige dingen beter. Wel is het één afgerond verhaaltje per aflevering.’

Wat wel hetzelfde blijft, zijn de vertrouwde gezichten van Alberto (Koen Crucke), Van Leemhuyzen (Walter Baele) en de burgemeester (Walter De Donder) die af en toe opduiken. Ben je benieuwd wat je mag verwachten en hoe Marie het doet? Wij hebben de allereerste beelden voor jou!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.