Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Dochter Axelle kreeg een '#LikeMe'-kamer!

ZIEN: dit is het nieuwe huis van Steven en Sofie in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zaterdagavond, 19 november, was de laatste aflevering van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ te zien op Play4. Daarin zagen we hoe Steven en Sofie een volledig nieuw huis kregen. Dochter Axelle werd daarbij onder andere verrast met een ‘#LikeMe’-kamer!

Enkele jaren geleden leerden Steven en Sofie elkaar kennen en sloeg de vonk over. Ze kwamen elk uit een vorige relatie met kinderen en plots waren ze dus met zeven. Sofie trok in bij Steven, maar zijn huis in Halen was niet voorzien op zo’n grote gezinsuitbreiding.

Een piepkleine badkamer, een keuken die niet uitgerust was voor Sofie’s hobby bakken en één kamer waar de vijf kinderen moesten samen slapen. Zij hadden dan ook allemaal één wens voor de verbouwing: elk een eigen kamer.

Benieuwd naar het resultaat? Dit is de voor en na van het huis van Steven, Sofie en hun vijf kinderen. Extra kamers, een grote zetel, een grote eettafel, een keuken met gigantisch kookeiland én een ruimere badkamer met bad, douche en twee wasbakken... De dromen van Sofie, Steven en hun kinderen werd zaterdagavond eindelijk werkelijkheid.

#LikeMe’-kamer

Elk kind kreeg een eigen kamer, maar bij dochter Axelle deden ze er nog een schepje bovenop. Zij kreeg een ‘#LikeMe’-kamer! En de cast had ook een speciale verrassing voor haar. Bekijk het hartverwarmende moment zelf hieronder.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '