Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zij en Tine Embrechts nemen het op tegen Pommelien Thijs en Francisco Schuster.

PREVIEW: Nathalie Meskens is omringd door schorpioenen in ‘Code van Coppens’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Staf en Matthias hebben in ‘Code van Coppens’ weer heel wat in petto voor onze favoriete BV’s. Dat blijkt uit een preview voor de eerste aflevering waarin Nathalie Meskens omringd is door slangen en schorpioenen. De presentatrice slaat doodsangsten uit.

Zondagavond gaat het nieuwe seizoen van ‘Code van Coppens’ van start op VTM. Nathalie Meskens en Tine Embrechts nemen het op tegen Pommelien Thijs en Francisco Schuster. Staf en Matthias nemen hen mee op reis doorheen het sprookje van Duizend-en-een-nacht. Maar dat verandert al snel in een nachtmerrie, of dat blijkt toch uit een eerste preview.

Doodsangsten

Daarin zien we hoe Nathalie Meskens haar hand moet steken in een box met schorpioenen. En dat is net een van haar grootste angsten. De beesten kunnen niet springen of klimmen en haar dus ook niet raken, maar toch slaat ze – terecht – doodsangsten uit. Ondertussen hangt haar vriendin Tine Embrechts vast aan de muur.

Wanneer Nathalie eindelijk haar moed verzamelt en haar hand erin wil steken, doet Tine haar opzettelijk schrikken. Gemeen! Of Nathalie haar angsten kan overwinnen, zien we zondag. En dan komen we dankzij Lieven Scheire ook te weten of schorpioenen nu echt gevaarlijk zijn.

Het nieuwe seizoen van ‘Code van Coppens’ is vanaf 20 november wekelijks om 20u35 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '