Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Dit is volledig buiten mijn comfortzone', zegt de presentatrice.

PREVIEW: quizpartner van Nathalie Meskens vraagt of hij nog mag wisselen in ‘Even Goeie Vrienden’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De nieuwe quiz ‘Even Goeie Vrienden’ nam vorige week een goede start. Komende week mogen we onder meer Nathalie Meskens in het panel verwachten. De meesten worden vrolijk van haar gulle lach, maar haar quizpartner vraagt of hij toch nog mag wisselen. Oeps!

Een nieuwe week betekent nieuwe quizkoppels in ‘Even Goeie Vrienden’. Quizmasters Julie Van den Steen en Jens Dendoncker verwelkomen weer heel wat bekende koppen waaronder Nathalie Meskens. Zij wordt gekoppeld aan komiek Erhan Demirci, die ze tot haar grote schaamte eigenlijk niet meteen (her)kent. Het is dan ook de eerste keer dat Erhan op VTM komt en hij is behoorlijk onder de indruk. ‘Chique hier, precies Hollywood’, lacht hij.

Rare vragen

Nathalie geeft ook toe dat quizzen eigenlijk niks voor haar is. ‘Dit ligt volledig buiten m’n comfortzone’, aldus de presentatrice. Ze heeft verder niet veel vertrouwen in haar kennis, wat Ehran doet twijfelen of ze wel de ideale match is. ‘Kunnen we nog wisselen’, vraagt hij zich al lachend af.

Dat laten de spelregels uiteraard niet toe, dus het koppel zal het moeten opnemen tegen acteursduo Martine Jonckheere en Bert Haelvoet. De actrice, die Marie-Rose speelde in ‘Familie’, ziet het dan weer wel zitten. Ik quiz weleens sporadisch, maar ik ben iemand die niet logisch kan nadenken. Ik weet wel soms het antwoord op rare vragen.’ Dat belooft!

De stelletjes krijgen weer twaalf pittige themavragen én drie extra vragen die een BV hen via een kleine hologram stelt. Dit keer doemt basketbalspeelster Ann Wauters op. De duo’s spelen ook een rondje gezichtsherkenning. Daarbij komen mensen die ze zéker al heel vaak zagen voorbij. De grote vraag is: van waar kennen ze die nu weer?!

‘Even Goeie Vrienden’ zie je van maandag tot donderdag om 21u50 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '