Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Slechts drie kandidaten van elk team mogen door naar de liveshows.

PREVIEW: muzikale strijd barst los in beruchte Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De Knockouts zitten erop, dus het is tijd voor de beruchte Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’. Slechts drie kandidaten per team gaan door naar de liveshows en de preview maakt nu al duidelijk dat het voor de coaches heel moeilijk wordt om te kiezen!

De teams van coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster en Mathieu Terryn in ‘The Voice van Vlaanderen’ kregen vorm na nagelbijtende Blind Auditions en werden serieus uitgedund tijdens de hartverscheurende Knockouts. Toch volgt er nog een spannende afvalronde, want van de zes zangtalenten in elk team mag telkens maar de helft mee naar de liveshows.

Stress en lichtpuntje

De Battles zullen tonen wie z’n zenuwen onder controle krijgt en z’n tegenkandidaat letterlijk naar huis zingt. De winnaar of winnares van elke battle is opnieuw een stapje dichter bij het worden van dé Voice van Vlaanderen 2022. Afvallers hebben wel nog één lichtpuntje: de vijfde coach Laura Tesoro kan hen nog oppikken voor haar team!

Mathieu zet Kaat (21) en Néhémie (23) samen voor een battle. De verwachtingen zijn hooggespannen bij hun coach, want hun Knockouts pakten hem bij het nekvel. Ze zingen ‘July’ van Noah Cyrus waarbij het venijn in de staart zit, want ze moeten a capella eindigen. Dat zorgt voor stress bij Kaat: ‘Ik krijg het niet goed.’

Muzikale strijd

Koen Wauters heeft twee steengoede battles voor jou op het programma staan. Louise (21) neemt het op tegen Anna-Julia (18). Swifties mogen in hun pollekes wrijven, want ze brengen een hit van Taylor Swift. Ook Sarah (26) en Johan (38) uit hetzelfde team staan recht tegenover elkaar terwijl ze een nummer van Iggy Pop zingen. Ook Jan Paternoster laat Ilaria (18) en Jessica (22) een muzikale strijd vieren met een stevig rocknummer.

Natalia laat Ruben (19) en Maikel (34) een bijzonder originele versie van Justin Biebers hit ‘Sorry’ zingen: het is in twee talen én er zit een stukje rap in. Tessa (22) en Louise (24) raken dan weer een emotionele snaar bij de zangeres met het populaire nummer ‘Fingers Crossed’ van Lauren Spencer Smith. Ze heeft het dan ook ontzettend moeilijk om slechts één van hen mee te nemen naar de liveshows.

‘The Voice van Vlaanderen’ zie je elke vrijdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '