Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

We ontmoeten hem al in aflevering één, maar niet als haar lief.

PREVIEW: Camille stelt haar vriend officieel voor in tweede aflevering van ‘Ik Ben Camille’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Camille is verliefd en iedereen mag het weten! De West-Vlaamse popster stelt haar vriend Dino officieel voor in de tweede aflevering van ‘Ik Ben Camille’. In een preview zien we hoe het koppel geniet van een romantisch weekendje Parijs.

In de eerste aflevering van ‘Ik Ben Camille’ maakten we al kennis met haar tourmanager Dino. Maar in de tweede aflevering blijkt hij toch meer dan dat te zijn. De West-Vlaming is haar vriendje! En dat al sinds het voorjaar. Maar ze stelt hem pas zaterdag officieel voor in een nieuwe aflevering van ‘Ik Ben Camille’. Ondertussen heeft ze haar relatie wel al Instagram official gemaakt.

Meer dan sympathie

‘Ik leerde Dino vorig jaar kennen via gemeenschappelijke vrienden en afgelopen voorjaar vroeg ik hem of hij misschien zin had om mij te begeleiden bij mijn optreden. We leerden elkaar beter kennen en op een gegeven moment was het voor ons alletwee duidelijk dat er “meer dan sympathie” was. Dino en ik zijn nu een koppel en we hebben het heel leuk samen’, aldus Camille.

Het duo trok na haar vijf optredens in de Lotto Arena naar Parijs voor een romantisch weekendje. In onderstaande preview krijgen we een sneak peek van dat fijne uitje. De volledige aflevering zie je zaterdag 19 november om 19u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '