Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik ben benieuwd of ik iets zal ontdekken wat ik nog niet weet.'

PREVIEW: ‘Ons DNA’ zoekt uit of Koen Wauters eerder empathisch of een geboren leider is

Annelies Hart

Vorige week kwam Thibault Christiaensen nog te weten of hij later rosse kindjes zal hebben. Deze week wordt Koen Wauters onderworpen aan wat onderzoeken in ‘Ons DNA’. Frances Lefebure en Lieven Scheire willen onder andere achterhalen of de zanger van Clouseau eerder een empathisch persoon is, of toch een geboren leider.

Elke week onderzoeken Frances en Lieven een bekende Vlaming aan de hand van zijn/haar DNA. Deze week pluizen ze uit hoe Koen Wauters in elkaar zit. De zanger en presentator is alvast benieuwd om meer over zichzelf te weten te komen. ‘Ik heb heel veel vraagtekens’, lacht Koen wanneer hij Frances ontmoet. ‘Ik ben benieuwd of ik iets zal ontdekken wat ik nog niet weet.’

Er ligt hem echter geen rustig onderzoek te wachten, want Frances heeft een uniek experiment voor Koen in petto. Op de quad nemen ze het tegen elkaar op tijdens een spannende race tegen de tijd. Maar tijdens de rit zal Frances een klein ongelukje faken. Wat neemt de bovenhand bij Koen: zijn winnaarsmentaliteit of zijn empathie? 

Het antwoord zie je donderdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '