Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Hoe hebben Julia, Hanne en Marthe het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé?

‘K3, één jaar later’ gunt blik achter de schermen van het eerste jaar van de nieuwe K3

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

27 november 2021. Dat was de dag waarop het leven van de Nederlandse Julia Boschman voorgoed veranderde. Ze won de grote finale van ‘K2 zoekt K3′ en mocht de plek van Klaasje Meijer innemen. Hoe beleefde Julia en haar collega’s Hanne en Marthe hun eerste jaar als ‘de nieuwe K3’? Je komt het vanaf 26 november elke zaterdag te weten in ‘K3, één jaar later’ bij VTM.

Het is intussen bijna een jaar geleden sinds de Nederlandse Julia Boschman (20) de eer kreeg om haar landgenote Klaasje Meijer te vervangen bij K3. Niet alleen voor Julia was het afgelopen jaar er eentje om nooit te vergeten, Hanne en Marthe kregen er een nieuwe collega bij én Hanne wordt héél binnenkort mama van haar eerste kindje.

Hoe hebben de meiden het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Hoe zag dat jaar eruit, zowel voor als achter de schermen? Dat komen de fans vanaf 26 november elke zaterdag te weten in ‘K3, één jaar later’ op VTM.

K3

Nieuw en toch vertrouwd

‘Mijn eerste jaar bij K3… en wat voor een jaar! Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde!’, klinkt het bij Julia. ‘Dit jaar is voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd’, vult Marthe aan. ‘Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren’, besluit Hanne.

K3

‘K3, één jaar later’ volgt Hanne, Marthe en Julia exclusief tijdens hun eerste jaar samen als nieuwe K3. De camera’s zijn erbij op de première van hun ‘Kom Erbij’-tour, de videoclipopnames van ‘Mango Mango’, de razend drukke zomertour door Vlaanderen, het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis en de opnames van ‘The Voice Kids’.

K3

Maar ze volgen de dames ook uit de spotlights. De docu toont hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden en volgt de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij. Hoe kwamen Marthe en Julia te weten dat Hanne zwanger is? Wordt het een jongen of een meisje? De unieke blik achter de schermen én in het leven van Hanne, Marthe en Julia neemt de kijkers mee in de wereld van de succesvolle meidengroep.

‘K3, één jaar later’ is vanaf 26 november iedere zaterdag om 19u55 te zien bij VTM.

K3

Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '