Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Prime Video

In de film zien we onder meer Shay Mitchell, Zoey Deutsch en Kendrick Smith Sampson aan het werk.

TRAILER: met ‘Something From Tiffany’s’ kom je helemaal in de romantische kerstsfeer

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Aan kerstfilms ook dit jaar geen gebrek. Een voor een komen ze dit seizoen naar ons kleine scherm. Van ‘The Noel Diary’ en ‘Falling For Christmas’ op Netflix tot ‘Your Christmas Or Mine?’ op Prime Video. En die laatste streamingdienst heeft nog een titel voor ons in petto. De trailer voor ‘Something From Tiffany’s’ brengt je helemaal in de kerstsfeer.

‘Something From Tiffany’s’ speelt zich af tijdens de feestdagen in New York City. De hoofdrollen in de verfilming van de gelijknamige bestseller van Melissa Hill uit 2011 worden vertolkt door Zoey Deutch (‘Not Okay’, ‘Set It Up’), Shay Mitchell (‘Pretty Little Liars’, ‘You’), Kendrick Smith Sampson (‘Insecure’) en Ray Nicholson (‘Licorice Pizza’).

Rachel (Deutch) en Gary (Nicholson) zijn gelukkig samen, maar nog niet klaar om te trouwen. Ethan (Smith Sampson) en Vanessa (Mitchell) vormen het perfecte plaatje en staan ​​op het punt de volgende stap te zetten in hun relatie. Maar wanneer Gary en Ethans geschenken per ongeluk verwisseld geraken bij juwelier Tiffany & Co, veroorzaakt dat een reeks wendingen en onverwachte ontdekkingen die het viertal naar hun ware lot leiden. Want liefde zit – net als het leven – vol verrassingen.

‘Something From Tiffany’s’ is vanaf 9 december te streamen via Prime Video.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '