https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © SonyPicturesBelgium

De Amerikaanse blockbuster van Adil El Arbi en Bilall Fallah komt op 22 januari in de bioscoop.

ZIEN: explosies, achtervolgingen en vooral heerlijke humor in tweede trailer van ‘Bad Boys for Life’

Herlinde Matthys

Wat krijg je als je twee topacteurs, Will Smith en Martin Lawrence, laat samenwerken met twee topregisseurs: Adil El Arbi en Bilall Fallah? Een fantastische blockbuster! De tweede, explosieve trailer van ‘Bad Boys for Life’ doet ons nu al verlangen naar 22 januari.


Wat brengt het nieuwe jaar? Nog geen idee? Wel, alvast één zalige avond als je naar ‘Bad Boys for Life’ gaat kijken! De film met topacteurs én komisch duo Will Smith en Martin Lawrence komt op 22 januari in de bioscoop. Als je de teaser trailer al bekeek, dan weet je gewoon dat onze Belgische trots: het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah er opnieuw een meesterwerk van maakten.

Bromance en spectaculaire stunts


Wie maar niet genoeg krijgt van deze bad boys wordt verwend, want we krijgen nu een tweede trailer. Geloof ons, je zal weer op het puntje van je stoel of zetel zitten. Ook deze keer zitten de bijna drie minuten vol knallende explosies, spannende achtervolgingen, een aandoenlijke bromance, spectaculaire stunts en vooral heerlijke humor. In deze film probeert iemand Mike een kopje kleiner te maken. Na die mislukte moordpoging schakelt hij de hulp in van zijn beste vriend om achter de dader(s) aan te gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Het is zestien (!) jaar geleden dat Mike (Will Smith) en Marcus (Martin Lawrence) hun leven waagden voor de goede zaak, en het is overduidelijk dat deze twee het nog steeds niet verleerd zijn. Naast deze twee toppers spelen ook Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano mee in de film.

Binnenkort is het weer die tijd van het jaar dat sommigen afkomen met de uiterst vervelende vraag: ‘Wat is je voornemen voor 2020?’ Als je er toch eentje moet bedenken, laat het dan zijn dat je naar deze Amerikaanse blockbuster gaat kijken. Het zal nog nooit zó makkelijk geweest zijn om je aan je voornemen te houden. You’re welcome!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content