https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Eén

'Familie, here we come!' zegt een boze kijker zelfs.

Weer twee geliefde personages uit ‘Thuis’: fans reageren onthutst

Met Renzo en zijn vriendin Charité verdwijnen er binnenkort twee personages uit ‘Thuis’ die graag gezien waren bij het publiek. Fans van de soap geven op sociale media aan dat ze het gehad hebben met de vele exits. ‘Familie, here we come’ reageert een boze fan zelfs. Als trouwe kijkers het ultieme verraad willen plegen, is dit dan een juiste beslissing?


 

Exit Renzo en Charité


Terwijl eerdere exits van personages zoals Jana, Peggy en Jenny nog te verwachten waren, komt het einde van Renzo en Charité als een donderslag bij heldere hemel voor de ‘Thuis’-fans. Renzo Fierens, broer van Femke en zoon van Nancy, keerde pas in 2014 terug naar de soap en vormde nog geen jaar een koppel met Charité Doumbia, de vroegere poetshulp van Marianne. Voor alle miserie die er in de soap te zien is, vormde het nieuw samengestelde gezin – Charité en Renzo hebben elk een zoon – van de twee tortelduifjes een mooi tegengewicht. De immer vrolijke Renzo zorgde bovendien vaak voor een vrolijke noot, iets wat de kijkers nu zullen moeten missen.

Het lijkt niet de bedoeling van de VRT geweest te zijn nu al te melden dat de verhaallijn van Renzo en Charité stopgezet wordt, maar het nieuws lekte uit naar de pers. Om die voor te zijn, deelde acteur Frank Van Erum het spijtige nieuwtje zelf met zijn fans via Facebook. In het bericht maakt Van Erum duidelijk dat het nieuws ook bij hem hard aankomt. Hij hoopt alvast op een terugkeer in de toekomst.

Enkele uren later bevestigde de VRT het nieuws met een bericht op de ‘Thuis’-pagina. Frank Van Erum en Aïssatou Diop worden met de foto alvast bedankt voor de mooie momenten die ze samen creëerden.

In de Facebookpost wordt aan de ‘Thuis’-fans gevraagd hun favoriete moment van het koppel te delen in de comments, maar daar lijken ze allesbehalve zin in te hebben. Wel staan er ondertussen meer dan1.000 boze, onthutste en verdrietige reacties te lezen onder de foto. Velen vinden het een schande dat een goede acteur als Van Erum, die bovendien een plezant personage vertolkt, zomaar aan de kant geschoven wordt. ‘Schrijf dan toch Luc of Ann eruit!’ klinkt het meermaals. Voor de zoveelste keer wordt er met modder gegooid naar de scenarioschrijvers, die volgens fans de draad volledig kwijt zijn. Zou de stem van de kijker gehoord worden bij Eén? We zijn benieuwd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer ‘Thuis’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content