Home Lifestyle ‘Thuis’: Nancy verrast met stijlvolle jurk voor trouw met benefietvriend Dieter

‘Thuis’: Nancy verrast met stijlvolle jurk voor trouw met benefietvriend Dieter

Op de trouw met Eddy sloeg Nanske de bal nog volledig mis, maar nu is zelfs onze moderedactrice fan van haar kleed.

Pas twee weken na het dramatische trouwfeest van Judith en Tom, luidden vanavond opnieuw wedding bells boven het ‘Thuis’-dorp. Nancy en Dieter beloofden elkaar voor altijd benefietvrienden en zo veel meer te blijven. Onze favoriete poetsvrouw deed dat in een verrassend stijlvol ensemble.

Tweede keer, goeie keer

De kijkers van ‘Thuis’ weten dat de stijl van Nancy De Grote een enorme kakafonie is. Print op print op print en nog een beetje glitter erbovenop, zo heeft Nanske het ‘t liefst. Toen ze in 2012 het jawoord gaf aan haar grote liefde Eddy, was haar jurk dan ook alles wat we ervan verwachtten: er los over. In een gigantische prinsessenjurk met bombastische bloemen op de neklijn en met een tiara in haar haren werd Nancy de gelukkigste vrouw ter wereld – tot Eddy weer domme dingen begon uit te steken, that is.

Met deze misser in het achterhoofd, waren we dan ook erg benieuwd naar de jurk die Nancy deze keer zou uitkiezen. Het feit dat ze er de laatste tijd iets soberder gekleed bijloopt, gaf ons alleszins goede hoop. En terecht. Nancy koos voor een korte jurk met een heel mooie rug en neklijn en een faux-fur bontje om haar bij deze wintertemperaturen warm te houden. Dieter trouwde in zijn politieuniform.

1 / 6
Nancy & Dieter
Nancy & Dieter
Nancy & Dieter
Nancy & Dieter
Nancy & Dieter
Nancy & Dieter
Nancy & Dieter
Nancy & Dieter

Nancy & Dieter
Nancy & Dieter

Nancy & Dieter
Nancy & Dieter

Nancy & Dieter
Nancy & Dieter

Nancy & Dieter
Nancy & Dieter

Nancy & Dieter
Nancy & Dieter

Onze moderedactrice Catherine vindt…

Wat een transformatie voor Nancy! Was ik van de trouwjurk van Judith niet bepaald fan, dan krijgt deze mijn volledige goedkeuring. Nancy koos voor een korte jurk met illusion-neckline – vakjargon voor een semi-transparante geborduurde top. Strass en tule geven het geheel een girly uitstraling, maar die weet Nancy als een volleerd fashionista te counteren met een chique faux-fur stola. Geknipt voor een winterse bruiloft.

P.S. Die benen en sexy open rug? Go Nancy!’

Meer ‘Thuis’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.