https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VIER

Ze moeten niet enkel fysiek heel diep gaan, maar ook hun brein tot het uiterste drijven.

TRAILER: James Cooke en Gert Verhulst zoeken hun grenzen op in gloednieuw programma ‘De Battle’

Herlinde Matthys

Je kan binnenkort op VIER kijken naar het nieuwe programma ‘De Battle’. Daarin nemen James Cooke en Gert Verhulst het op tegen bekende Nederlanders in tal van zenuwslopende uitdagingen.


‘Gert Late Night’ zit er ondertussen al weer een poosje op, maar gelukkig hoeven we het komische duo Gert Verhulst en James Cooke niet al te lang te missen. De twee mannen zijn heel binnenkort te zien in het nieuwe VIER-programma ‘De Battle’. Daarin nemen de bekende Vlamingen het op tegen bekende Nederlanders Katja Schuurman en komiek Najib Amhali in een reeks spannende uitdagingen. Deze keer kruipen Gert en James niet in de huid van de presentatoren, die rol is weggelegd voor Peter Van de Veire. De vrienden moeten namelijk zélf trachten om de aartsmoeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen.

‘Gruwelijk moeilijke opdrachten’


Ze zijn al sinds het begin van dit jaar hun lichaam én geest intensief aan het trainen. Het resultaat van hun bloed, zweet en tranen kunnen we binnenkort dus eindelijk zien in de unieke show. Zowel Gert als James werden volledig uit hun comfortzone gehaald. Ze moeten niet enkel fysiek heel diep gaan met onder andere koorddansen, tapdansen en aan een trapeze hangen, maar ook hun brein tot het uiterste drijven door bijvoorbeeld alle schilderijen – maar liefst 750 ! – uit het Amsterdamse Rijksmuseum uit het hoofd te leren.

Gert zei eerder al in zijn talkshow dat hij het een beetje onderschat heeft. ‘Het is heftig’, voegde James er toen aan toe. ‘Ik zie écht af!’ Peter Van de Veire gelooft nochtans in hen. ‘De opdrachten zijn gruwelijk moeilijk‘, aldus de presentator van dienst. ‘Maar jullie zijn enorme strebers en jullie zijn heel ambitieus.’ Hij gaf ook mee dat er dingen gaan gebeuren die we in Vlaanderen nog niet gezien hebben en dat het héél leuk wordt. Spannend! De trailer belooft alleszins al veel goeds.

 


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content