Home Lifestyle Er duikt binnenkort opnieuw een bekend gezicht op in ‘Familie’

Er duikt binnenkort opnieuw een bekend gezicht op in ‘Familie’

De acteur speelde eerder ook al mee in 'David', 'Het eiland' en 'De Vijfhoek'.

© vtm

Terwijl er bij ‘Thuis’ een grote leegloop plaatsvindt, komen er in ‘Familie’ heel wat bekende gezichten bij. Naast Karen Damen zal ook Jeroen Van Dyck binnenkort de cast vervoegen.

De populaire VTM-serie ‘Familie’ is bezig met een grondige restyling. Niet enkel de begingeneriek zit vanaf volgende week maandag 4 november in een nieuw jasje, er verschijnen binnenkort ook een paar bekende gezichten op het kleine schermpje. Karen Damen maakte al bekend dat ze in de huid zal kruipen van de vrolijke verpleegster Vanessa. En nu laat ook Jeroen Van Dyck (39) weten dat hij deel zal uitmaken van deze soapfamilie.

Verpleger Steve

De acteur zal je ongetwijfeld kennen van zijn rollen in onder andere ‘Het eiland’, ‘David’ en ‘De Vijfhoek’. Daarnaast was hij ook jarenlang de echtgenoot en zakenpartner van Nathalie Meskens, maar het koppel ging in 2016 uit elkaar en vond ondertussen elk opnieuw hun eigen geluk.

Jeroen zal net als nieuwkomer Karen tewerkgesteld worden in het rusthuis waar de bomma Anna, Albert en Alfons wonen. Hij zal de rol van verpleger Steve vertolken, de collega van Vanessa die dus gespeeld wordt door Karen. Het is geen eenmalige verschijning of een klein gastrolletje, want Jeroen krijgt een dragende rol. De opnames vinden plaats in november en we zullen de acteur voor het eerst aan het werk kunnen zien begin 2020.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.