https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © vtm

De acteur speelde eerder ook al mee in 'David', 'Het eiland' en 'De Vijfhoek'.

Er duikt binnenkort opnieuw een bekend gezicht op in ‘Familie’

Herlinde Matthys

Terwijl er bij ‘Thuis’ een grote leegloop plaatsvindt, komen er in ‘Familie’ heel wat bekende gezichten bij. Naast Karen Damen zal ook Jeroen Van Dyck binnenkort de cast vervoegen.


De populaire VTM-serie ‘Familie’ is bezig met een grondige restyling. Niet enkel de begingeneriek zit vanaf volgende week maandag 4 november in een nieuw jasje, er verschijnen binnenkort ook een paar bekende gezichten op het kleine schermpje. Karen Damen maakte al bekend dat ze in de huid zal kruipen van de vrolijke verpleegster Vanessa. En nu laat ook Jeroen Van Dyck (39) weten dat hij deel zal uitmaken van deze soapfamilie.

https://www.instagram.com/p/B3c2_PJn226/

Verpleger Steve


De acteur zal je ongetwijfeld kennen van zijn rollen in onder andere ‘Het eiland’, ‘David’ en ‘De Vijfhoek’. Daarnaast was hij ook jarenlang de echtgenoot en zakenpartner van Nathalie Meskens, maar het koppel ging in 2016 uit elkaar en vond ondertussen elk opnieuw hun eigen geluk.

Jeroen zal net als nieuwkomer Karen tewerkgesteld worden in het rusthuis waar de bomma Anna, Albert en Alfons wonen. Hij zal de rol van verpleger Steve vertolken, de collega van Vanessa die dus gespeeld wordt door Karen. Het is geen eenmalige verschijning of een klein gastrolletje, want Jeroen krijgt een dragende rol. De opnames vinden plaats in november en we zullen de acteur voor het eerst aan het werk kunnen zien begin 2020.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content