https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Channel 4

Gaat Alyssa trouwen? En waarom wilt een zekere Bonnie haar vermoorden?

ZIEN: de officiële trailer van ‘The End of the F***ing World 2’ toont Alyssa in een trouwjurk

Channel 4, de Britse zender waar ‘The End of the F***ing World’ oorspronkelijk werd en zal worden uitgezonden, heeft de officiële trailer voor het tweede seizoen gelost. De video is maar 40 seconden lang, maar roept in die korte tijd wel wat vragen op.


Net als de eerste foto van het tweede seizoen, die we een tijdje geleden al te zien kregen, lijkt ook de officiële trailer van ‘The End of the F***ing World 2’ te bevestigen dat James dood is. De enige beelden die we van hem te zien krijgen, zijn flashbacks naar het eerste seizoen. Bovendien zegt Alyssa dat ze dacht dat die dag op het strand de ergste van haar leven was, wat doet vermoeden dat ze toen afscheid heeft moeten nemen van James. Al kan het nog altijd dat de makers ons gewoon in spanning proberen houden.

Trouwen of sterven?


Verder is Alyssa in de trailer te zien in een trouwjurk, net als op de eerste foto die Netflix deelde, en wordt er een nieuw personage voorgesteld. Bonnie is een jonge vrouw die een groot probleem heeft met Alyssa en haar om een of andere reden wil ‘straffen’. Dat ze ‘t niet over een paar kletsen op de poep heeft, blijkt uit het feit dat ze Alyssa een kogel opstuurt als waarschuwing én dat ze te zien is met een revolver in de hand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Eindigt ook het tweede seizoen in een schietpartij? Vanaf dinsdag 5 november zie je ‘t op Netflix.

Meer series om naar uit te kijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content