Home Lifestyle WOW: eerste foto van tweede seizoen ‘The End of the F***ing World’...

WOW: eerste foto van tweede seizoen ‘The End of the F***ing World’ bevat héél grote spoiler

Of wil Netflix ons misleiden?

Netflix deelde zonet een eerste promotiebeeld voor het tweede seizoen van het hyperpopulaire ‘The End of the F***ing World’ op Twitter. De foto vertelt ons dat het tweede deel op dinsdag 5 november online komt, maar dat is niet het belangrijkste nieuws. We krijgen ook een veelzeggende aanwijzing over het lot van James…

Spoiler alert: in wat komt, hebben we het over het einde van het eerste seizoen van ‘The End of the F***ing World’. Als je ‘t nog niet zag, klik je nu best weg.

Seizoen één van ‘The End of the F***ing World’ eindigde erg dramatisch. James zegt tegen Alissa om alle misdaden op hem te schuiven, loopt vervolgens weg van de politie en wordt neergeschoten. We zitten dus met een cliffhanger van jewelste: is James dood of niet?

Het beeld dat Netflix deelde lijkt antwoord te geven op die vraag. Hoewel je blik eerst valt op het feit dat Alissa in een soort trouwjurk of prom dress  in een wegrestaurantje zit, zie je op het tweede gezicht iets veel belangrijkers. Voor Alissa staat een urn op tafel, en James is nergens te bespeuren. Een duidelijkere hint dat de jongen dood is kunnen we niet krijgen, toch? Of probeert Netflix ons te misleiden? We komen het te weten vanaf dinsdag 5 november.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer Netflix om naar uit te kijken: