Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Priah Ferguson kent iedereen natuurlijk als Erica Sinclair!

TRAILER: ‘Stranger Things’-actrice speelt hoofdrol in Netflix’ nieuwe halloweenfilm

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Woohoow! Spooky season staat voor de deur en dat merken we niet alleen aan het gure weer buiten, maar ook aan de nieuwe halloweenfilms die worden aangekondigd. Netflix komt ook met een nieuwe film ‘The Curse of Bridge Hollow’ en daarin speelt ‘Stranger Things’-actrice Priah Ferguson de hoofdrol in.

We kennen Priah Ferguson allemaal als Erica Sinclair uit ‘Stranger Things’, het jongere zusje van Lucas. De actrice is het dus gewoon om in het enge genre mee te spelen. En dat is maar goed ook, want ze heeft de hoofdrol gescoord in Netflix’ nieuwe halloweenfilm ‘The Curse of Bridge Hollow’.

Levende halloweendecoratie

Een vader en z’n tienerdochter worden gedwongen om samen te werken en hun stadje te redden nadat een oude en boosaardige geest ervoor zorgt dat de halloweendecoraties tot leven komen en grote schade aanrichten.

In de Netflixfilm speelt ‘Stranger Things’-actrice Priah Ferguson de hoofdrol van Sydney. ‘Little Man’-acteur Marlon Wayans speelt haar vader in de film. Verder spelen ook ‘Star Trek: Lower Decks’-actrice Lauren Lapkus, ‘My Big Fat Greek Wedding’-actrice Nia Vardalos en ‘American Dad!’-acteur Rob Riggle mee. ‘The Curse of Bridge Hollow’ is vanaf 14 oktober te streamen via Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '