Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 20th Century Fox

Hij speelt vanaf 31 oktober in de bioscoop en we kunnen nu al niet meer wachten.

ZIEN: tweede geweldige trailer van de Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’

Herlinde Matthys

Als er één film is die je dit najaar moet zien, is het ‘Bohemian Rhapsody’. De prent vertelt het ongelooflijke verhaal van Freddie Mercury als de leadzanger van Queen, de beste band aller tijden. De tweede trailer werd nu gelanceerd.


‘We Will Rock You’, ‘We Are The Champions’ of ‘The Show Must Go On’. De lijst met Queen-hits is ellenlang, en zowel jong als oud kent de liedjesteksten volledig uit het hoofd. Queen veranderde de muziekgeschiedenis voor altijd, en ze hebben dat vooral te danken aan hun excentrieke en supergetalenteerde leadzanger Freddie Mercury.

‘Bohemian Rhapsody’ vertelt zijn unieke verhaal en toont hoe hij een ware legende werd. De zanger was een van de meest geliefde entertainers ter wereld. Hij was niet bang om te experimenteren, stereotypes te doorbreken en heilige huisjes omver te schoppen. ‘Het enige wat nog buitengewoner was dan hun muziek, is zijn verhaal’, luidt het begin van de tweede trailer.

Glitter en glamour


In de film zien we de band in hun moeilijke weg naar succes; hoe ze evolueerden van een groepje dat geen enkel radiostation wilde draaien tot de grootse band die keer op keer elke zaal plat speelde en de harten van iedereen in het publiek voor zich won.

We ervaren naast alle glitter en glamour ook de andere kant die bij roem komt kijken en hoe Freddie daarmee worstelde. ‘De band kan maar één hysterische “queen” hebben’, aldus Rami Malek als Freddie in de film. Die rol is de acteur op het lijf geschreven, want we zagen al in de eerste trailer dat Rami en de overleden zanger als twee druppels water op elkaar lijken.

Freddie werd geconfronteerd met de levensbedreigende ziekte aids. Het is iets wat hij tot op de dag van zijn dood verzweeg voor de wereld en zijn fans. Dankzij zijn tijdloze muziek en ook een beetje dankzij deze film zullen de generaties die na ons komen, hem ook nooit vergeten.

De film komt dit najaar, meer bepaald op 31 oktober, in de bioscoop. We weten nu al dat onze herfst sowieso een tikkeltje minder druilerig wordt dankzij deze topfilm! Hieronder kan je de tweede trailer bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '