Home Lifestyle Film ZIEN: spannende trailer van nieuwste film met Blake Lively ‘A Simple Favor’

ZIEN: spannende trailer van nieuwste film met Blake Lively ‘A Simple Favor’

Ook Anna Kendrick speelt een hoofdrol in deze mysterieuze thriller.

youtube

Blake Lively wiste haar hele Instagramaccount als promotie voor haar nieuwste film ‘A Simple Favor’. We kregen al teasers te zien, maar nu werd eindelijk de officiële trailer van de thriller gelanceerd.

Het was begin mei even schrikken toen Blake Lively plots alle foto’s van haar Instagrampagina verwijderde. Ze ontvolgde ook iedereen, inclusief haar hubby Ryan Reynolds. Heel wat fans vreesden dat hun favoriete Hollywoodkoppel helaas uit elkaar was en dat ze hun legendarische virtuele plaagstootjes voortaan zouden moeten missen, maar niks is minder waar.

Het ging om een keigoede promotiestunt van Blake voor haar nieuwste film ‘A Simple Favor’. In de thriller speelt de actrice Emily, een vrouw die plots op mysterieuze wijze verdwijnt. Anna Kendrick kruipt in de rol van Stephanie, de beste vriendin van Emily, die naar haar op zoek gaat. In haar spannende zoektocht stuit ze op een web van intriges, verraad, geheimen, liefde, wraak en moord.

Powervrouwen

‘A Simple Favor’ werd geregisseerd door Paul Feig, bekend van onder meer de hilarische film ‘Bridesmaids’. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Darcey Bell. De film komt dit najaar, meer bepaald in september, in de cinema. Met deze twee powervrouwen in de hoofdrol hebben wij geen enkele twijfel dat het een topper wordt. Hieronder kan je alvast de spannende trailer bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: