Home celebs OEF: Blake Lively is terug op Instagram (en deelt meteen een eerste...

OEF: Blake Lively is terug op Instagram (en deelt meteen een eerste trailer van haar nieuwe film ‘A Simple Favor’)

De 30-jarige actrice wiste gisteren al haar foto's én ontvolgde haar echtgenoot Ryan Reynolds.

Isopix

Blake Lively is back on the gram! De 30-jarige actrice wiste maandagnacht alle foto’s van haar Instagramaccount en in haar bio stond plots de mysterieuze zin ‘Wat gebeurde er met Emily?’ te lezen. Een promostunt voor haar nieuwe thriller ‘A Simple Favor‘, blijkt nu. Sinds vandaag is Lively weer actief op het socialemediaplatform. Meer nog: ze deelde meteen een eerste trailer van de spannende film.

Consternatie alom gisteren onder de fans van Blake Lively: de 30-jarige actrice maakte haar volledige Instagramaccount leeg en ontvolgde iedereen, inclusief haar echtgenoot Ryan Reynolds. Ze verving haar gewoonlijke bio door het zinnetje ‘Wat gebeurde er met Emily?’ en volgde plots enkel nog maar vrouwen die Emily Nelson heten.

Anna zkt. Blake

Een promostunt voor haar nieuwe film ‘A Simple Favor‘, blijkt nu. De thriller werd geregisseerd door Paul Feig en vertelt het verhaal van mommyvlogger Stephanie (gespeeld door Anna Kendrick) die vastberaden is om de waarheid te onthullen achter de mysterieuze verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively).

Lang hebben Lively’s fans niet hoeven treuren om haar afwezigheid, want sinds vandaag is de ‘Gossip Girl’-ster alweer opnieuw actief op het socialemediaplatform. Als ‘goedmakertje’ deelde ze een eerste trailer van de bewuste film, die ons meteen doet denken aan die andere thriller-over-een-verdwijning ‘Gone Girl’.

‘A Simple Favor’ komt uit in september.

? … (SOUND UP!!!?????)

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: