Home Lifestyle Film Ultieme feelgoodfilm ‘Sisterhood of the Traveling Pants’ wordt een musical

Ultieme feelgoodfilm ‘Sisterhood of the Traveling Pants’ wordt een musical

Bucketlist material!

Pinterest

Terwijl we nog hopen op de officiële bevestiging dat er een derde film komt van ‘Sisterhood of the Traveling Pants’, is er ander goed nieuws: de ultieme feelgoodfilm wordt in een musical gegoten.

Zowat elke meisje zag de ‘Sisterhood of the Traveling Pants’-films. Het is een heerlijke feelgoodfilm over vier compleet verschillende vriendinnen die voor de allereerste keer een zomer zullen spenderen zonder elkaar. Ze zitten in verschillende uithoeken van de wereld, maar besluiten om beurten dezelfde jeansbroek naar elkaar op te sturen.

Naast uiteenlopende karakters hebben de meisjes ook verschillende maten, maar toch zit de broek bij elk van hen als gegoten. Meer nog: als ze de broek dragen, gebeuren er steeds goede dingen. De eerste film kwam uit in 2005 en het vervolg speelde tien jaar geleden in de cinema. Hoofdrolspeelsters Blake Lively, America Ferrera, Alexis Bledel en Amber Tamblyn lieten ook al verschillende keren weten dat ze een derde film zeker zien zitten.

Op de planken

In afwachting van die nieuwe film – waar we na al die jaren nog steeds vurig op hopen –  is er goed nieuws, want de film zou nu in een musical gegoten worden. Blue Spruce Productions kocht de rechten om er een theatervoorstelling van te maken. We zullen Carmen, Lena, Bridget en Tibby binnenkort dus ook op de planken aan het werk kunnen zien in hun favoriete jeansbroek.

Er zijn niet meer details bekend over wie in de rol van de vier bff’s zullen kruipen, wanneer we de musical mogen verwachten en hoe die er precies zal uitzien. Maar één ding is zeker: de voorstelling komt so-wie-so op onze bucketlist te staan!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.