Home Lifestyle Film ZIEN: de langverwachte trailer van de Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’

ZIEN: de langverwachte trailer van de Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’

De hoofdrolspeler lijkt als twee druppels water op Freddie Mercury.

YouTube

Er komt dit najaar een film uit over Freddie Mercury, de leadzanger van de legendarische groep Queen. 20th Century Fox liet nu de eerste trailer van ‘Bohemian Rhapsody’ op ons los.

‘Bohemian Rhapsody’ is de langverwachte biografische film over een van de beste bands aller tijden: Queen. Het verhaal gaat vooral over het leven van leadzanger Freddie Mercury. Twee bandleden van Queen werkten mee aan de film samen met 20th Century Fox om alles zo écht en geloofwaardig mogelijk over te brengen.

Rami Malek zal de rol van Freddie vertolken en uit de trailer blijkt nu dat dit een sterk staaltje typecasting is. Rami en Freddie lijken sprekend op elkaar! Verder krijgen we in het filmpje van anderhalve minuut concertbeelden te zien van Queen van over de hele wereld, het publiek dat keer op keer uit zijn dak gaat op al hun grote hits, en vooral de excentrieke Freddie die in deze prent centraal staat.

Geniaal artiest en graag geziene persoon

‘Het enige wat nog meer buitengewoon was dan hun muziek, is zijn verhaal’, kondigt de trailer aan. Freddie was een geniale artiest en een graag geziene persoon die niet op zijn mond gevallen was. Zo zien we een producer tegen de band zeggen dat een liedje veel te lang is: ‘Het duurt eeuwig, zes minuten!’ Freddies gevatte antwoord daarop is: ‘Ik heb medelijden met je vrouw als je zes minuten al lang vindt.’

De grote climax in de film is het Live Aid Concert van de band. Freddie die op dat moment al vocht tegen aids gaf toen alles van zichzelf en dat optreden staat nog steeds bekend in de rockgeschiedenis als een van de beste performances ooit.

‘Bohemian Rhapsody’ komt dit najaar in de zalen. Het wordt ongetwijfeld een niet te missen stukje culturele geschiedenis gemixt met een hoog entertainmentgehalte, aangezien de producer Bryan Singer is, die onder andere ook de ‘X-Men’-films maakte.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.