Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het eisenpakket van Ingrid is indrukwekkend.

PREVIEW: mama met twee tienerdochters én hun slang krijgen eigen stekje in ‘Tiny House Battle’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De bouwteams in ‘Tiny House Battle’ krijgen opnieuw een pittige uitdaging. Dit keer wil Ingrid een eigen ministekje voor haarzelf, haar twee tienerdochters en hun slang! Dat wordt puzzelen...

Ingrid heeft een moeilijke periode achter de rug. Ze wil samen met haar twee tienerdochters een nieuwe start in een nieuw stekje en doet beroep op de experten en bouwteams van ‘Tiny House Battle’. Die zullen hun beste beentje moeten voorzetten, want het eisenpakket van Ingrid is indrukwekkend. Zo wil ze een keuken met een verplaatsbaar eiland, twee slaapkamers boven waar je rechtop (!) kan staan en een badkamer mét een bad. Grote wensen voor een klein huisje. De tienermeisjes hebben bovendien ook nog een verzoek: ze willen een plaatsje voor een terrarium voor een wurgslang die ze binnenkort als huisdier krijgen.

Oog voor detail

Team oranje bestaat dit keer uit vier collega’s die perfect op elkaar ingespeeld zijn, want ze werken elke dag samen in de bouw. De mannen hebben oog voor detail en zijn van plan hun eigen draai te geven aan de woning. Team blauw blinkt dan weer uit in snelheid en efficiëntie. De leden hebben elk hun eigen specialiteit waardoor ze afzonderlijk van elkaar een mooi geheel in elkaar flansen. Het eindresultaat zie je in de aflevering van morgen, dinsdag 17 januari.

‘Tiny House Battle’ zie je elke dinsdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '