Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG MEDIA

De show zal eind deze zomer plaatsvinden op de dijk van Middelkerke.

NOSTALGIE: ‘Tien Om Te Zien’ maakt eenmalige comeback met hits van vroeger en nu

Jolien Meremans

Het podium van ‘Tien Om Te Zien’ in Blankenberge was twintig jaar lang the place to be voor legendarische artiesten – lees: Spice Girls, Backstreet Boys én Tina Turner -, de beste (en slechtste) playbackshows en meest foute outfits en liedjes. Deze zomer keert het muziekprogramma én het befaamde podium nog een keertje terug naar de kust.


‘Mooi, het leven is mooi’, zou Will Tura zingen playbacken mocht hij nu op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ staan, want het muziekprogramma maakt binnenkort een eenmalige comeback. Het iconische duo Willy Sommers en Anne De Baetzelier zullen de presentatie van de liveshow op zich nemen en op het podium zullen zowel nieuwe artiesten – lees: die pas doorgebroken zijn na het ‘Tien Om Te Zien’-tijdperk – als oude bekenden staan. Nostalgie alom, dus! Op de plaats van het evenement na dan toch, want het podium zal niet op de dijk van Blankenberge, maar wel op die van Middelkerke staan.

De zomer van ‘Tien Om Te Zien’


VTM zendt momenteel de meest memorabele momenten van ‘Tien Om Te Zien’ uit, en die weten zowel boomers, millennials – sorry not sorry –  als Gen Z te bekoren. ‘De heruitzendingen van “Tien Om Te Zien” hebben duidelijk een gevoelige snaar geraakt in Vlaanderen. Zowel van kijkers als artiesten hebben we massaal veel reacties en vragen gekregen. En daar geven we nu met veel plezier gehoor aan’, belooft Maarten Janssen, Channel manager VTM. ‘Aan het einde van de zomer keert de iconische tent van “Tien Om Te Zien” nog één keer terug, met hits van vroeger én nu. We zijn alles nu organisatorisch aan het bekijken, maar een ding staat vast: 2021 wordt de zomer van “Tien Om Te Zien”!’

De liveshow zal eind deze zomer plaatsvinden op de dijk van Middelkerke. Meer informatie over de opnames en wanneer de special te zien zal zijn bij VTM, is nog niet bekendgemaakt. Wij zijn nu al excited!


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '