https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Njam! zendt binnenkort programma van Yotam Ottolenghi uit

Njam! zendt binnenkort programma van Yotam Ottolenghi uit

In 'Ottolenghi's Mediterranean Feast' zien we hoe je van elk gerecht een Oost-Mediterraans feest maakt.

programma yotam ottolenghi
© KEO Films

Yotam Ottolenghi (52) ken je vast wel van zijn kookboeken ‘Simple’ en ‘Plenty’. Nu is er goed nieuws voor fans van de populaire Israëlisch-Britse kok. Njam! zendt binnenkort zijn programma uit.

Het is bijna zover! Ook Belgische fans van Yotam Ottolenghi kunnen binnenkort meegenieten van zijn talenten. Het televisieprogramma Ottolenghi’s Mediterranean Feast’ met de Israëlisch-Britse kok bestaat al sinds 2012, maar werd nog nooit in België uitgezonden. Daar komt nu eindelijk verandering in.

Van Mallorca tot Kreta

Njam! zendt vanaf 18 juli elke zondag om 10u30, 15u30 en 23u het programma van Yotam Ottolenghi uit op de Belgische televisiezender. De Israëlisch-Britse kok heeft niet alleen zijn eigen show, maar bracht ook al acht bestsellers uit, waaronder ‘Simple’, ‘Plenty’ en ‘Flavour’. In Londen baat hij ook zeven succesvolle restaurants uit.

In ‘Ottolenghi’s Mediterranean Feast’ zullen we zien hoe je van elk gerecht een Oost-Mediterraans feest maakt. Van Sardinië en Corsica over Mallorca tot Kreta: hij doet het allemaal. In zijn recepten verkent hij onder andere ook Turkse, Tunesische, Israëlische en Marokkaanse smaken. Tijdens zijn reis maakt hij daarnaast kennis met andere chef-koks.

Lees ook: