Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Het zijn allemaal eikels... maar ze kunnen goed vechten!'

TRAILER: ongeloof, wanhoop en veel humor in seizoen 3 van ‘The Umbrella Academy’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Netflix maakte eerder al de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’ bekend en nu krijgen we ook een eerste trailer voorgeschoteld. Die belooft veel goeds!

Het wachten zit er bijna op voor fans van de populaire Netflixserie ‘The Umbrella Academy’. Op 22 juni krijgen we, na zo’n twee jaar, eindelijk nieuwe afleveringen. In het derde seizoen keren we van 1963 terug naar het heden en duikt een andere groep Reginald-kinderen op: de Sparrow Academy. ‘Nadat ze de apocalyps hebben gestopt, keert de Umbrella Academy terug naar het heden, in de overtuiging dat ze de tijdlijn voor eens en voor altijd hebben gerepareerd’, gaf de streamingdienst eerder al mee als tipje van de sluier.

Eikels

Helaas is er niet veel tijd om te genieten van dit moment. ‘Na een kort moment van feestvieren, beseffen ze dat de dingen in het heden niet precies zijn zoals ze ze achterlieten. De Umbrellas maken kennis met de Sparrow Academy en die ontmoeting loopt niet echt van een leien dakje...’ In een eerste officiële trailer wordt duidelijk wat Netflix hiermee bedoelt. Hun huis is blijkbaar ingenomen door de Sparrows! ‘We’re screwed‘, ‘Het zijn allemaal eikels’ en ‘Maar ze kunnen goed vechten!’, zijn de besluiten. We zien vooral veel actie, ongeloof, wanhoop en humor. Dat belooft!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We zien oude bekenden Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Ritu Arya, Adam Godley, en Colm Feore opnieuw terug. Zij krijgen gezelschap van Justin Cornwell (‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’), Britne Oldford (‘Hunters’), Jake Epstein (‘Suits’) en Genesis Rodriguez (‘Big Hero 6’).

Het derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’ staat vanaf 22 juni 2022 op Netflix.

Nog meer series waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '