Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dat gaat vonken geven!

ZIEN: ‘Temptation’-gezichten duiken op in ‘Ex on the Beach Double Dutch’

Kan het vierde seizoen van MTV’s ‘Ex on the Beach Double Dutch’ nog dramatischer? Jazeker! Binnenkort stappen ‘Temptation Island’-exen Mezdi en Yasmine het strand op, en we hebben een sterk vermoeden dat dat vonken zal geven.

 


‘Temptation’-exen on the beach


Op dit moment is er nog geen spoor van de ‘Temptation’-gezichten, maar we durven nu al met zekerheid zeggen dat Mezdi, de man met de wenkbrauwen, en ex-verleidster Yasmine binnenkort in ‘Ex on the Beach Double Dutch’ zullen verschijnen. De twee zijn niet toevallig elkaars exen. Ze begonnen te daten na ‘Temptation Island’ – tijdens de opnames was er nog niets aan de hand – maar gingen uit elkaar rond de tijd dat de laatste afleveringen getoond werden op televisie. Een klein geheimpje: toen we de twee in die periode op hetzelfde moment uitnodigden voor een interview en hij met z’n nieuwe vangst verscheen, was het snel duidelijk dat de exen geen vrienden meer zijn. Zeiden we al dat hun aanwezigheid vonken zal geven?

De bewijsstukken


Hoe we dan weten dat Mezdi en Yasmine meedoen? Dankzij Michella Kox, de koningin van de reality-tv, natuurlijk. Zij deelde video’s van de ‘Ex on the Beach’-cast op de luchthaven en op een feestje. In beide filmpjes is Mezdi te zien.

https://www.instagram.com/p/Bqo7aFXh66u/

Bovendien zat Yasmine gewoon al in de eerste aflevering. In het voorstukje zien we haar kussen met Elias, een van de kerels die er van het begin bij is. Elias is ook een Limburger, dus misschien is hij een ex van Yasmine en spoelt ze voor hem aan op het strand? Mezdi zal dan waarschijnlijk als ex van Yasmine komen. Het is niet duidelijk wanneer dit zal gebeuren, maar voor ons mag het al komende zondag zijn!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '