Home celebs HOERA: ‘Temptation Island’-koppel Jolien en Herbert zijn mama en papa geworden

HOERA: ‘Temptation Island’-koppel Jolien en Herbert zijn mama en papa geworden

Ze deelden meteen foto's én de Zuiderse naam van hun zoontje op Instagram.

© Instagram: @jolienliisa_

Hoera voor ex-‘Temptation Island’-deelnemers Jolien en Herbert. Zij werden de fiere mama en papa van een zoontje. Dat maakt het koppel zelf bekend met een gezinsfoto op Instagram.

Wie anderhalf jaar geleden voorspelde dat de toenmalige ‘Temptation Island’-deelnemers Herbert en Jolien nu samen een kindje zouden krijgen, werd destijds allicht voor gek verklaard. Onterecht, zo blijkt.

Je herinnert je ongetwijfeld nog het hobbelige ‘Temptation Island-‘parcours dat de relatie van Herbert en Jolien aflegde in Thailand. Maar uiteindelijk kwam alles na de opnames weer goed. Meer dan goed, zelfs… Zo’n halfjaar geleden deelden Herbert en Jolien op Instagram dat ze hun eerste kindje samen verwachtten.

Totally made with love

En dat kindje werd vandaag geboren. Hij kreeg de naam Emilio en heeft duidelijk de donkere haren van papalief geërfd. ‘Zo trots! Onze kleine jongen is geboren. Welkom Emilio Bodendorfer. We zijn zo gelukkig met jou, met liefde gemaakt’, klinkt het op Joliens Instagrampagina.

Papa Herbert deelde geen gezinsfoto, maar een foto van zichzelf met zijn eerstgeborene. ‘Ik kan niet omschrijven wat ik voel voor jou. Je bent op deze wereld gekomen omgeven vol liefde. Ik kan niet stoppen met huilen en God bedanken voor het mooie wondertje dat jij bent en dat alles goed verlopen is. Welkom Emilio Bodendorfer! Ik hou van mijn zoon’, aldus een emotionele papa.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.