Home Lifestyle Body ‘Temptation’-Jolien toont bol babybuikje op Instagram

‘Temptation’-Jolien toont bol babybuikje op Instagram

Ze is 20 weken zwanger van haar zoontje met Herbert.

Jolien en Herbert, die vorig jaar als koppel deelnamen aan ‘Temptation Island’, verwachten hun eerste kindje samen. De mama in spe kan niet wachten op de komst van hun zoontje en postte trots een foto van haar bolle babybuikje op Instagram.

Jolien en Herbert maakten het grote nieuws begin mei bekend. Ze zouden ouders worden, en Jolien was twaalf weken zwanger van hun allereerste kindje. In het programma ‘Gert Late Night’ verklapten ze het geslacht van de baby: het wordt een jongetje!

Jolien en Herbert kwamen niet zonder kleerscheuren uit het ‘Temptation’-avontuur. Ze maakten allebei serieuze fouten en hun relatie hing nadien in België aan een zijden draadje. Ze hadden heel wat ruzie en gingen zelfs even uit elkaar. Toch slaagden ze erin elkaar te vergeven, en nu staan ze als koppel sterker dan ooit.

5 maanden ver

Dat bewijst de komst van hun kleine spruit. Jolien is trots op haar bolle babybuikje en postte er een foto van op haar Instagrampagina. ‘Er is geen mooier gevoel dan je kindje te voelen bewegen in je’, schreef de blondine als onderschrift bij het beeld waarop ze haar buik teder vasthoudt met haar hand.

Jolien is momenteel vijf maanden ver en de ‘Temptation’-baby is uitgerekend voor begin november. Het koppel zit nu al op een roze wolk en is volledig klaar voor de gezinsuitbreiding. ‘Samen zijn we sterker’, schreef toekomstige papa Herbert bij een foto van hun tweetjes.

View this post on Instagram

Relax. Refresh. Recharge.

A post shared by JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.