Home celebs OH BOY: ‘Temptation’ Mezdi brengt single uit…over bedriegen

OH BOY: ‘Temptation’ Mezdi brengt single uit…over bedriegen

De ex van Daniëlle lacht in het lied ook met het roekeloze rijgedrag dat hem maanden geleden zijn rijbewijs kostte.

Mezdi

Mezdi wil carrière maken in de muziek en dat probeert hij met z’n eerste single ‘Cheat Code’. De samenwerking met dj Matsoe Matsoe – die je kan kennen van ‘Oh Oh Cherso’ – en dj-duo Dazers is een typisch Nederlandse dansplaat die gaat over een kerel die zijn vriendin zonder schaamte bedriegt. Klinkt bekend in de oren, toch?

‘Net als Mezdi op die rechterbaan’

Mezdi hoopt van z’n ‘Temptation Island’-bekendheid gebruik te maken om zijn carrière in de autobusiness in te ruilen voor eentje in de muziek. Met ‘Cheat Code’ doet hij een eerste poging tot succes in de hitlijsten. Voorlopig ziet het er niet slecht uit: de clip werd op nog geen 24 uur tijd al 18.000 keer bekeken op YouTube.

In de clip zien we Mezdi en Matsoe Matsoe hun respectievelijke vriendinnetje gedag zeggen zodra ze een berichtje met een zogenaamde ‘cheat code’ krijgen. ‘We zijn beiden bezet maar het is alright’ zingt rapper Justice Toch, terwijl de twee realitysterren in een soort geheime club dansen met dames die niet de vriendinnen van voordien zijn. Een lied met een mooie boodschap, dus.

Opvallend momentje: op minuut 1:03 spot Mezdi met het roekeloze rijgedrag waardoor hij een tijd geleden onder vuur kwam te liggen. ‘Snel weg net als Mezdi op die rechterbaan’ zingt Justice, terwijl de Nederlander stoer in de camera lacht. In april raakte de 21-jarige kerel z’n rijbewijs kwijt nadat hij zichzelf filmde terwijl hij over de snelweg scheurde en andere auto’s langs rechts via de pechstrook voorbijstak. Gevaarlijk gedrag dat Mezdi nu erg grappig lijkt te vinden.

Mocht je je na het zien van de clip afvragen wat Mezdi’s aandeel in dit lied is: de man met de mooie wenkbrauwen ambieert een carrière als dj en zal vermoedelijk meegewerkt hebben aan de beats van dit lied. Al lijkt zijn functie van paradepaardje met lekker veel naambekendheid ons hier net iets belangrijker.

Meer ‘Temptation’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.