Home Lifestyle Niels over ‘Temptation Island VIPS’: ‘Ik voelde me heel erg voor lul...

Niels over ‘Temptation Island VIPS’: ‘Ik voelde me heel erg voor lul gezet’

Niels vertelt hoe pijnlijk het was om zijn Roosje weer in bed te zien kruipen met Alex.

Temptation Island
© Videoland/RTL

‘Temptation Island VIPS’ zit er nog niet op, maar het is nu al duidelijk dat Niels en Rosanna alweer grandioos buisden op de ultieme relatietest. In ‘Temptation Gossip’ vertelt Niels hoe pijnlijk het was om zijn Roosje weer in bed te zien kruipen met Alex.

Rosanna en Alex

Zoals je ondertussen wel weet, zijn Niels en Rosanna zo naïef geweest om een tweede keer deel te nemen aan ‘Temptation Island’. ‘Om de vorige keer goed te maken’ klonk het aanvankelijk. De makers van de VIP-versie van het programma waren dan weer zo slim om verleider Alex, die vorig jaar vieze dingen deed met Niels’ meisje, uit te nodigen voor dat gezellige reisje.

Aangezien Niels weer veel te snel met zijn handjes aan de vrouwtjes zat – ja hoor, dit is één grote déjà-vu – zinde Rosanna al na enkele dagen in Mexico al op wraak. En net dan kwam Alex als verrassing aan op het eiland om de boel te verblinden met zijn gebleekt gebit. Het vervolg laat zich nu al raden.

‘Voor lul gezet’

In ‘Temptation Gossip’ op het Nederlandse RTL Boulevard vraagt presentatrice Olcay de kleren van het lijf van naïeve Niels over de ramp die ‘Temptation Island VIPS’ voor hem en Rosanna is gebleken. Niels vertelt haar onder andere waarom hij als eerste in de fout ging door naast de 18-jarige verleidster Fabiola slapen: hij was ‘helemaal lam’. Daarnaast verklaart hij dat hij zich voor lul gezet voelde toen hij Rosanna hoorde roepen dat ze met Alex een pornofilm in hun huis wilde maken en doet hij geheimzinnig over een eventuele verzoening met Roos. Je kan het volledige interview, met enkele sappige fragmenten uit ‘Temptation Island VIPS’, hier bekijken.

Meer ‘Temptation’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.