Home celebs AANSCHOUW: de nieuwe neus van ‘Temptation’ Fabrizio

AANSCHOUW: de nieuwe neus van ‘Temptation’ Fabrizio

Fabrizio is duidelijk erg tevreden met het resultaat.

Temptation Fabrizio
© Instagram @fabrizio_tzinaridis

Op de pikante beelden die Fabrizio en Pommeline draaiden voor VIJF-programma ‘Sex Tape’ zullen we de Limburger nog met bobbel zien – op zijn neus, uiteraard. Maar vanaf vandaag gaat de ‘Temptation Island’-verleider door het leven met een loodrecht exemplaar, want het neuskapje waarmee hij sinds de operatie rondloopt, is er eindelijk af. Fabrizio toont zijn gloednieuwe neus met trots op Instagram.

Goodbye, Griekse neus

Tattoo artist en ‘Temptation Island’-persoonlijkheid Fabrizio liep lang rond met een complex over zijn typisch Griekse neus, dus liet hij er vorige week een stukje afschaven. Op het uiteindelijke resultaat was het even wachten, want zo’n betimmerde neus moet een paar dagen op zijn plaats gehouden worden door een soort kapje. Vandaag mocht Fabrizio dan eindelijk zijn nieuwe gezicht aanschouwen, en dat beviel hem heel erg.

?? EEN BLIJE FABRIZIO, WANT…. HET NEUSKAPJE IS ERAF!! ?? _ Vandaag is het kapje van @fabrizio_tzinaridis verwijdert door @drwever. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hier: https://youtu.be/bWrxOuNhx8E _ Zondag 29 juli is @drwever aanwezig in onze praktijk te Barendrecht voor het geven van GRATIS ADVIES. Overweeg je een neuscorrectie? Maak dan snel online een afspraak op onze website! Gespreide betaling is mogelijk vanaf €50,- per maand. _ _☎️ +31 (0)180 – 439001 _✉️ info@praktijkgabriels.nl _ ? www.dianagabriels.com _? Avenue Carnisse 221, Barendrecht #dianagabriels #praktijkgabriels #drwever #fabriziotzinaridis #fabrizio #nose #nosejob #neuscorrectie #temptation #ad #telegraaf #shownieuws

A post shared by Diana Gabriels (@diana.gabriels) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op een vergelijkende foto die Fabrizio op Instagram deelde, zie je dat de verandering niet drastisch is. De typisch Griekse bobbel die Fabrizio’s neus had, is gewoon weggewerkt. Maar de emoji’s zijn duidelijk: de Limburger is verliefd op zijn nieuwe neus.

‘Hij was echt groot’

Diana Gabriels, de vloggende chirurg, maakte uiteraard een video over de onthulling van Fabrizio’s sexy snotkoker. Daarin zien we hoe de chirurg die de operatie deed het kapje weghaalt en de Limburger waarschuwt dat er nog een kleine zwelling is. Daarna beantwoordt Mister Tattoo 2017 enkele vragen over de operatie en over het zware leven met een grote neus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: