Home celebs ‘Temptation’ Alex ondergaat binnenkort een borstverkleining

‘Temptation’ Alex ondergaat binnenkort een borstverkleining

En die zal je ongetwijfeld volledig kunnen volgen op YouTube...

Temptation Alex
© YouTube Diana Gabriels

Het liefdesverhaal tussen ‘Temptation Island’-kandidaten en plastische chirurgie is never ending. De volgende in de rij die aan zijn uiterlijk laat sleutelen is Alex Maas, de man met de breedste borstkas uit de geschiedenis van het programma. Het is verrassend genoeg net aan die bast dat Alex zal laten werken.

Borstverkleining

Een tijdje geleden liet Alex op Instagram weten dat hij zich zou laten opereren. Hij vroeg toen aan zijn volgers of ze konden raden wat hij zou laten doen, maar we vermoeden dat weinigen het juist hadden.

In een nieuwe video van de vloggende chirurg Diana Gabriels, die bekendheid verwierf door verschillende ‘Temptation’-kandidaten live op sociale media te opereren, wordt bekendgemaakt waar Alex’ onzekerheid ligt. Aan het einde van een weinig interessante video waarin de kleerkast vragen van volgers beantwoordt, zien we Gabriels foto’s nemen van het bloot bovenlijf van de verleider. ‘Weten jullie nu waarvoor Alex komt?’, vraagt Gabriels. ‘Gynaecomastie’, verklapt ze, wat letterlijk borstvorming betekent.

De vele vragen die de onthulling opwekken, worden in deze video nog niet beantwoord. Kan Alex niet gewoon minder oefeningen voor zijn borstspieren doen in de fitness? Zit er wel vet op zijn borsten dat weggesneden kan worden? Of wordt er in de spieren gesneden? En traint hij niet net zo hard om zijn borstjes afzonderlijk te kunnen bewegen, zoals gespierde kerels zo graag doen? Hopelijk worden onze vragen beantwoord in een volgende video, want wij zijn in de war.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer ‘Temptation’: