Home Lifestyle KOEKEROND: ‘Temptation’ Mezdi filmt zichzelf terwijl hij over snelweg scheurt en langs...

KOEKEROND: ‘Temptation’ Mezdi filmt zichzelf terwijl hij over snelweg scheurt en langs rechts voorbijsteekt

De Nederlandse politie is een onderzoek gestart op basis van de beelden.

Mama Mezdi zou zichzelf eens de les mogen spellen over roekeloos rijgedrag. De ‘Temptation Island’-deelnemer ging donderdag live op Instagram terwijl hij over de Nederlandse snelweg scheurt en verschillende auto’s langs rechts op de pechstrook voorbijsteekt. De politie vindt Mezdi’s gestoord gedrag minder grappig dan de Nederlander zelf en is een onderzoek gestart.

Macho Mezdi

Net nu Mezdi de sympathie van de kijker aan het terugwinnen was, komt hij koekerond uit de hoek. Op beelden die de Nederlander donderdag zelf live op Instagram deelde, is te zien hoe hij als een gek aan wel heel overdreven snelheid langs rechts enkele auto’s voorbij scheurt. Met een grote glimlach en een middelvinger naar de camera laat de Nederlander blijken dat hij z’n roekeloos rijgedrag best hilarisch vindt.

Anno 2018 zou je denken dat iedereen weet dat je jezelf nekt door zulke beelden online te gooien, maar niet Mezdi. Gelukkig maakt een beetje bekendheid de ‘Temptation Island’-kandidaat niet onaantastbaar voor de wet, want de Nederlandse politie onderneemt ondertussen stappen op basis van de beelden. Volgens RTL Boulevard gaan ze met het Openbaar Ministerie in overleg om te bekijken wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn.

Alle ‘Temptation Island’-artikels vind je hier!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.