Home Lifestyle Rosanna: ‘Alex heeft seks gehad met Zwanetta op weg naar “Temptation Island...

Rosanna: ‘Alex heeft seks gehad met Zwanetta op weg naar “Temptation Island VIPS”‘

Rosanna en Alex, die eigenlijk een relatie had tijdens 'Temptation Island VIPS', vechten het nu uit op Instagram.

Temptation Island VIPS
© RTL Boulevard

We kunnen ‘Temptation Island VIPS’ dan wel niet volgen op televisie, het drama dat zich errond afspeelt is een show op zich. In ‘Temptation Gossip’, een soort aftershow op RTL Boulevard, beweert Rosanna dat Alex op weg naar de opnames van het programma seks had met verleidster Zwanetta. Ze ontketende daarmee een Instagram-oorlog tussen haar en de kleerkast.

Alex en Zwanetta

Vorige week vertelde Niels in ‘Temptation Gossip’ al dat hij zich voor lul gezet voelde in ‘Temptation Island VIPS’, deze week wordt zijn (ex-)vriendin aan het woord gelaten. Rosanna en presentatrice Olcay bekijken enkele opvallende fragmenten uit het programma en bespreken uitvoerig wat er gebeurde. Rosanna vertelt onder andere dat ze Alex gebruikte om Niels terug te pakken, dat ze heel snel jaloers wordt en Niels weleens een klap durft verkopen en dat ze haar lippen toch wat overdreven opgespoten vindt.

Echt interessant wordt het wanneer Olcay een paar roddels voorlegt aan Rosanna en zij moet zeggen of die al dan niet waar zijn. ‘Alex had seks met Zwanetta op weg naar “Temptation Island VIPS”‘, klinkt het. Zwanetta, bekend van het vorige seizoen ‘Temptation Island’, kwam namelijk net als Alex later in het programma en zou dus samen met hem afgereisd zijn naar Mexico. Rosanna zegt dat zij die roddel ook hoorde en dat haar verzekerd werd dat het waar is. ‘Ik heb zo m’n bronnen’, zegt ze smalend. Even ervoor zegt ze ook dat ze het zielig vindt voor Alex’ vriendin Erin: ‘Hij doet gewoon waar hij zin in heeft. Alex verandert echt niet.’

☀️🌴 #mallorca

A post shared by Zwanetta Fox Meyer (@zwanettafox) on

Instagram-oorlog

Alex, die tijdens de opnames van ‘Temptation Island VIPS’ samen was met Erin en zichzelf daar zag als ‘acteur’, laat zich niet zomaar beschuldigen van overspel. Hij had dan wel afspraken gemaakt met zijn vriendin over zijn deelname, maar een stiekeme sekspartij met Zwanetta op een moment waarop de camera’s nog niet draaiden, zou daar waarschijnlijk niet onder vallen.

Als reactie houdt Alex op zijn Instagram Story momenteel een poll. Op een foto van Rosanna tijdens het interview met Olcay schrijft hij ‘Deze mongool nooit nog op televisie?’. Maar liefst 68% stemde tot nu toe op ‘ja’.

Rosanna laat op haar beurt ook niet op haar kop zitten. Bij een foto waarop de spierbundel een blauw oog lijkt te hebben, schrijft ze ‘Heb je weer een klap gehad, homo?’. Wat een mooie, gevoelige koosnaampjes hebben die twee toch voor elkaar…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.