Home celebs AHA: ‘Tempation’ Alex verklapt waarom hij een borstverkleining wil

AHA: ‘Tempation’ Alex verklapt waarom hij een borstverkleining wil

Alex draagt de gevolgen van een vroegere beslissing.

Toen vorige week bekend werd dat ‘Temptation Island’-verleider Alex een borstverkleining zou ondergaan, vroegen wij ons af waarom. Traint de kleerkast niet elke dag om zulke gespierde borsten te krijgen? Blijkt dat het net dat streven naar het perfect gespierde lichaam is dat Alex een probleem met zijn borsten bezorgde.

Anabolen-borsten

Het zal niemand verbazen te horen dat ‘Temptation’ Alex in zijn transformatie van schattig knulletje naar stoere kleerkast gebruikmaakte van bepaalde illegale middeltjes. In een nieuwe vlog van plastisch chirurg Diana Gabriels geeft de verleider toe aan dokter Hupkens, de man die hem zal opereren, dat hij een tijdlang testosteron gebruikte. En daar draagt hij nu de gevolgen van.

Zulke hormonen kunnen namelijk leiden tot borstvorming bij mannen. Alex heeft een vrij groot gezwel achter elke tepel – volgens dokter Hupkens gezwollen klieren – en die wilt hij nu weg. Dat zal gebeuren door een incisie onder de tepel, aldus de dokter. Alex’ allergrootste zorg zijn mogelijke littekens op zijn anders zo perfecte lijf, maar daarover stelt Hupkens hem gerust: hij zal goed zorg dragen voor het belangrijkste bezit van meneer Maas.

Vermoedelijk is de operatie ondertussen achter de rug of stond ze voor vandaag gepland, want morgen staat de operatievlog al online.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: