Home Lifestyle AHA: is dit de startdatum voor het nieuwe ‘Temptation Island’–seizoen?

AHA: is dit de startdatum voor het nieuwe ‘Temptation Island’–seizoen?

Volgens presentator Rick Brandsteder zal het nieuwe seizoen heel spraakmakend worden.

rick brandsteder
Instagram: rick_brandsteder

Dat de opnames voor het nieuwe ‘Temptation Island’ –seizoen begonnen waren, wisten we al langer, maar nu weten we ook ongeveer wanneer de eerste aflevering uitgezonden zal worden op televisie. Onze noorderburen hebben namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Drama is coming!

7 februari wordt de eerste aflevering van ‘Temptation Island’ uitgezonden bij onze Nederlandse collega’s. Of het nieuwe seizoen op dezelfde datum ook bij ons van start gaat, is nog even afwachten. Barbara  Salomon, persverantwoordelijke bij VIJF, liet ons weten dat er bij ons nog geen officiële startdatum gekozen is. Er is dus nog niets bevestigd, maar vermoedelijk kunnen wij ook vanaf begin februari weer genieten van een wekelijkse portie drama.

Tipje van de sluier

Wie er precies aan de verleiding zal moeten weerstaan, weten we nog niet, maar volgens Rick Brandsteder zal het opnieuw een bewogen editie worden. ‘Ik kan zeggen dat het weer heel spraakmakend wordt. Elk jaar is het weer net even anders. Er is niet gevochten. Het blijft verder daarin wel keurig, maar het is heel spraakmakend’, aldus de presentator in een interview met RTL Boulevard.

Over de koppels zelf weten we dus nog niets, maar er zou wel al een mogelijke verleidster bekend zijn. Zo zou de 21-jarige Kimberly Herman weleens wat hartjes kunnen breken in het komende seizoen. Spannend!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.