Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Met de nodige risico's...

TEASER: Sofie en Max zetten hun spannende spelletje verder in tweede seizoen van ‘Love & Anarchy’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is ondertussen meer dan een jaar geleden dat bekend werd gemaakt dat er een tweede seizoen van ‘Love & Anarchy’ zou komen. Nu heeft Netflix eindelijk ook een teaser én releasedatum voor die nieuwe afleveringen gelost. Aftellen maar!

De bingewatchwaardige serie ‘Love & Anarchy’ wist ons tijdens de lockdown goed bezig te houden. In die Zweedse Netflix Original doen de twee hoofdpersonages Sofie en Max niets liever dan elkaar plagen op de werkvloer. Daarop volgde dan ook een stomende romance, want je weet wat ze zeggen: plagen is om liefde vragen.

En dat is in het tweede seizoen niet anders. Netflix deelde een teaser voor de nieuwe afleveringen en daarin zien we dat Sofie en Max hun spelletje lekker verder zetten. Alleen zijn er natuurlijk risico’s verbonden aan een seksuele relatie tussen twee personen uit verschillende posities. We zien hoe Sofie daar tot haar grote verbazing op gewezen wordt. Er lijkt ook iets te gebeuren waardoor haar affaire met Max stukloopt.

De nieuwe afleveringen van ‘Love & Anarchy’ zijn vanaf 16 juni te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '