Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ewan McGregor keert terug in zijn rol als Obi-Wan, maar ook Hayden Christensen is na al die jaren opnieuw te zien als Darth Vader.

ZIEN: Disney+ lost officiële trailer én poster voor gloednieuwe serie ‘Obi-Wan Kenobi’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Gisteren was het Star Wars Day en dat wilde Disney+ graag vieren met een kleine traktatie. De streamingdienst onthult namelijk de eerste beelden en officiële trailer van de gloednieuwe serie ‘Obi-Wan Kenobi’. Acteur en producer Ewan McGregor kruipt na al die jaren opnieuw moeiteloos in z’n rol!

Disney+ komt op de proppen met een gloednieuwe, langverwachte serie. ‘Obi-Wan Kenobi’ speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van ‘Star Wars: Revenge of the Sith’ af, waarin Obi-Wan werd geconfronteerd met het verraad van zijn beste vriend en Jedi-leerling Anakin Skywalker. Die liet zich verleiden tot the dark side en vormde zich tot de kwaadaardige Lord Darth Vader.

Iconische gezichten

In de nieuwe trailer zien we hoe er gretig op Obi-Wan Kenobi wordt gejaagd, terwijl hij op zoek gaat naar een kleine jongen die net als Anakin getraind zal worden tot Jedi. Het lijkt een spannend kat-en-muisspel te worden, en zal op vrijdag 27 mei in première gaan op Disney+. Dan zullen de eerste twee afleveringen te zien zijn, waarna je wekelijks de serie zal kunnen streamen op woensdag, tot de finale op 22 juni.

Disney+

Het zou ‘Star Wars’ niet zijn zonder een paar iconische gezichten natuurlijk. Zo keert niet alleen Ewan McGregor in zijn rol als Obi-Wan, maar ook Hayden Christensen kruipt weer in de huid van Darth Vader. We zijn benieuwd hoe hij het personage na al die jaren opnieuw tot leven zal brengen! Ook Moses IngramJoel EdgertonBonnie PiesseKumail NanjianiIndira VarmaRupert FriendO’Shea Jackson Jr., Sung KangSimone Kessell en Benny Safdie zullen in de serie te zien zijn. 

Kijk vanaf 27 mei naar ‘Obi-Wan Kenobi’ exclusief op Disney+.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '