Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De nieuwe Netflixserie is van de maker van 'Emily in Paris' en 'Sex and the City', en de uitvoerend producent van 'Modern Family'!

TEASER: ‘HIMYM’-acteur Neil Patrick Harris speelt hoofdrol in ‘Uncoupled’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Mis jij na ‘How I Met Your Mother’ Neil Patrick Harris aka de bekende vrouwenverslinder Barney Stinson op je kleine scherm? Goed nieuws, want je kan de acteur binnenkort weer aan het werk zien, en dat in de nieuwe Netflixserie ‘Uncoupled’. De streamingdienst stuurde een teaser de wereld in.

In ‘Uncoupled’ heeft Michael, gespeeld door Neil Patrick Harris, ogenschijnlijk het perfecte leventje. Maar als zijn man hem verlaat, is hij ineens na zeventien jaar plots weer single. Van de ene dag op de andere moet hij twee nachtmerries doorstaan. Hij verliest de man waarvan hij dacht dat het zijn zielsverwant was én hij moet als veertigjarige homoseksuele man het New York City in z’n eentje opnieuw ontdekken. Al snel komt hij erachter dat het single leven zo slecht nog niet is.

Darren Star, maker van ‘Emily in Paris’ en ‘Sex and the City’, creërde de comedyreeks samen met Jeffrey Richman, uitvoerend producent van ‘Modern Family’. Het eerste seizoen van ‘Uncoupled’ bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 29 juli te streamen via Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '