Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Zo babbelt ze eerlijk met haar broer over zijn liefdesleven en voelt ze haar potentiële schoonzus aan de tand.

Juniors zus helpt kleine broer in zoektocht naar liefde in online reeks ‘Stephanie zoekt mee’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Junior Planckaert (29) hoopt in het nieuwe Eén-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ de ware te ontmoeten. Hij schakelt daarvoor de hulp in van een psychologe én zijn zus. Stephanie neemt je in de online reeks ‘Stephanie zoekt mee’ mee achter de schermen van dit romantisch avontuur.

Verschillende dames, waaronder een bekend gezicht, proberen het hart van Junior Planckaert te veroveren in ‘Junior op zoek naar de liefde’. De jongste zoon van Eddy droomt ervan om het ouderlijke nest te verlaten en zijn eigen leven op te bouwen, en dat het liefst met iemand aan zijn zijde. Hij schakelt daarvoor de hulp in psychologe Sarah Van Pelt. Zij zal hem helpen om meer uit zijn schulp te kruipen en sneller zijn gevoelens te tonen. Naast een lief, gaat Junior namelijk ook op zoek naar zichzelf en wil hij werken aan zijn eigen persoon.

Beste vriend en grote zus als hulplijnen

Naast Sarah krijgt Junior ook advies van een van zijn beste vrienden Bram. Beide mannen hebben veel raakvlakken en begrijpen elkaar zonder zelfs een woord te zeggen. Bram is dus de perfecte man om de beste match voor zijn maat te vinden. Hij zal de gesprekken die Junior heeft met de kandidates observeren en zijn onverbloemde mening geven.

stephanie zoekt mee
© Eén

Wie ook niet mag ontbreken in deze romantische zoektocht is grote zus Stephanie. We zagen eerder al in ‘Château Planckaert’ dat Junior bij haar zijn hart lucht én zijn emoties durft te tonen. Ook voor relatieadvies is zij de eerste persoon bij wie hij aanklopt. In ‘Junior op zoek naar de liefde’ zal Stephanie een eerste selectie maken van de dames die uitgenodigd werden, ze zal geregeld poolshoogte nemen bij de kandidates door met hen een babbeltje te slaan en ze organiseert toffe uitstapjes zodat iedereen elkaar beter leert kennen.

Extra beelden

Daar houdt de taak van grote zus Stephanie niet op. In een online reeks ‘Stephanie zoekt mee’ neemt ze de kijkers mee achter de schermen van Juniors zoektocht. Je krijgt er beelden te zien die niet aan bod komen in het Eén-programma zelf. Zo babbelt ze eerlijk en open met haar broer over zijn liefdesleven, voelt ze haar potentiële schoonzus aan de tand en gaat ze in gesprek met psychologe Sarah die Junior in zijn liefdestraject begeleidt.

‘Junior op zoek naar de liefde’ kan je vanaf 19 april elke dinsdagavond om 20u40 zien op Eén. Gelijktijdig kan je ook ‘Stephanie zoekt mee’ volgen op VRT NU.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '