Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Had jij haar herkend?

Er duikt een bekend gezicht op tussen de kandidates van ‘Junior op zoek naar de liefde’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Smul jij van programma’s als ‘Boer zkt Vrouw’ en ‘De Bachelor’? Dan omcirkel je dinsdag 19 april maar beter in je agenda, want dan start ‘Junior op zoek naar de liefde’. Welke vrolijke singles het hart van de goedlachse Planckaert zullen proberen te veroveren, is nog niet geweten, maar de oplettende kijker kan alvast één bekend gezicht tussen de kandidates spotten.

Dat Junior graag de perfecte match aan zijn zijde wil, heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken. De 29-jarige kerel heeft met Eddy en Krista, Stephanie en Christopher en Francesco en Magali dan ook genoeg voorbeelden van mooie, duurzame relaties. Daarom besluit hij het heft in eigen handen te nemen en met de hulp van psychologe Sarah Van Pelt op zoek te gaan naar zichzelf én een nieuwe liefde. Uit de comments op Instagram blijkt alvast dat er genoeg kandidates zijn, maar wie de vrouwen die zich ook echt aan het avontuur op televisie waagden precies zijn, ontdekken we pas over zo’n twee weken..

‘Big Brother’

Toch verklapt de preview die Eén op ons losliet wel al iets bijzonders. Naast het feit dat Junior waanzinnig zenuwachtig is om de dames voor het eerst te ontmoeten, zien we tussen die laatsten het gezicht van Sharon opduiken. Sharon ken je ongetwijfeld dankzij ‘Big Brother’-kandidaat Kristof. Enkele weken voordat Kristof in het sociale experiment stapte, gingen de twee uit elkaar. Toch kwam hij in het ‘Big Brother’-huis tot het besef dat Sharon nog steeds enorm veel voor hem betekende. Tijdens ‘Love Week’ schreef hij Sharon dan ook een brief, waarop hij een positief antwoord kreeg.

De twee geven hun relatie nu een nieuwe kans, maar Sharon schreef zich toen ze vrijgezel was dus wel degelijk in voor ‘Junior op zoek naar de liefde’. Dat deed ze volgens Showbizzsite omdat hun levensstijl naar eigen zeggen goed bij elkaar past. Zo zijn ze beiden grote dierenvrienden en hebben ze een liefde voor oldtimers.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sharon zal de komende maand dus opnieuw op je televisiescherm opduiken. Hoe ze het liefdesavontuur precies zal beleven, is dus nog even afwachten...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '