Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4/VRT

Van een nieuw seizoen van 'De Container Cup' en 'Blind Gekocht' tot een samenvatting van de Oscars.

9 nieuwe en terugkerende tv-programma’s die je deze week wil kijken en/of opnemen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘Big Brother’ zit er officieel op, snif! Maar niet getreurd, want deze week komen er enkele tv-programma’s terug met een nieuw seizoen, én gaan er ook nieuwe reeksen van start. Wij zetten de interessantste en leukste voor je op een rijtje.

Viva La Feta

Nadat Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham in ‘Over De Oceaan’ twee jaar geleden met een zeilboot de Atlantische Oceaan overstaken, hebben ze een band voor het leven. Samen nodigen ze in hun vakantiehuis op het Griekse Sifnos acht bekende gasten uit om bij hen tot rust komen. De BV’s zijn Serine Ayari, Martien Meiland, Marlène de Wouters, Bart De Wever, Bockie De Repper, Barbara Sarafian, Reginald Moreels en Marie en Viktor Verhulst. Al weten Jani en Otto-Jan niet wie ze mogen ontvangen én hebben ze de taak gekregen om goede gastheren te zijn.

Vanaf 28 maart elke maandag om 20u40 op Play4.

De Container Cup

Pedro Elias en Wesley Sonck zijn terug voor het derde seizoen van ‘De Container Cup’. Opnieuw worden 30 topsporters en 8 BV’s in duels tegenover elkaar gezet. Wielrenners Florian Vermeersch en Mauri Vansevenant bijten in de eerste aflevering de spits af.

Vanaf 28 maart elke maandag t.e.m. donderdag om 20u op Play4.

Vrederechters

In het nieuwe programma ‘Vrederechters’ krijgen we een blik achter de schermen van het vredegerecht. We volgen het dagelijkse leven – tijdens openbare zittingen, maar ook huisbezoeken – van acht vrederechters uit heel Vlaanderen.

Vanaf 30 maart elke woensdag om 21u45 op VTM.

Samenvatting Academy Awards 2022

Zondagnacht vond in de Verenigde Staten de 94ste uitreiking van de Oscars aka de Academy Awards plaats. Er schitterden heel wat sterren op de rode loper, en er werd tijdens de awardshow een flinke klap uitgedeeld door niemand minder dan Will Smith. Woensdagavond kunnen we op Play6 van een samenvatting van de Oscars genieten.

Woensdag 30 maart om 20u35 op Play6.

Welkom in de Familie

In dit realityspelprogramma krijgen onbekende Vlamingen de kans om geld te verdienen. Julie Van den Steen dropt elke week een kandidaat in een wildvreemd gezin om een van de gezinsleden te vervangen. Na enkele dagen moet de persoon in kwestie aan de hand van een line-up de juiste persoon bij het gezin matchen. Lukt dat, dan gaat hij/zij/die naar huis met een geldsom. Mislukt het matchen? Dan wint het gezin het geld.

Vanaf 30 maart elke woensdag om 20u40 op VTM.

Blind Gekocht

‘Blind Gekocht’ is terug! En dit seizoen is niet Dina Tersago of Kobe Ilsen presentator van dienst maar wel Jani Kazaltzis. Hier maak je alvast kennis met de eerste vier gezinnen die hun toekomst in handen van Béa, Bart en Kelly leggen.

Vanaf 31 maart elke donderdag om 20u40 op Play4.

Vlaanderen vakantieland

In het nieuwe seizoen worden Laura Govaerts, Maureen Vanherberghen en Soe Nsuki vergezeld door Jelle Mels en Pien Lefranc. Veertien weken lang nemen zij bekende Vlamingen en de kijker op sleeptouw om de fijnste plekjes in eigen streek te ontdekken.

Vanaf 2 april elke zaterdag om 18u40 op Eén.

Come Dance With Me

In dit nieuwe dansprogramma dagen elf kinderen hun ouders uit op de dansvloer. James Cooke, Jeny Bonsenge en Jan Kooijman vormen samen de jury. Gers Pardoel en Julie Vermeire nemen de presentatie op zich.

Vanaf 2 april elke zaterdag om 19u45 op Play4.

Reizen Waes: wereldsteden

Tom Waes trekt weer de wereld rond. In ‘Reizen Waes: wereldsteden’ focust hij op enkele van de boeiendste en belangrijkste steden ter wereld: Caïro, Londen, Los Angeles, Mexico City en Ulaanbaatar.

Vanaf 3 april elke zondag om 20u op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '