Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Zo'n woning hebben we nog nooit gezocht. Ik vind dat wel een uitdaging', aldus een enthousiaste Bart.

PREVIEW: Béa, Bart en Kelly krijgen in ‘Blind Gekocht’ een budget van 1 miljoen euro

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Morgenavond gaat het langverwachte vierde seizoen van ‘Blind Gekocht’ eindelijk van start. En dat begint meteen met een primeur vanjewelste. Bart, Béa en Kelly krijgen van het koppel Caroline en Filip een budget van maar liefst 1 miljoen (!) euro om hun droomwoning te vinden.

Er zijn dan toch nog zekerheden in het leven, want ook in het vierde seizoen van ‘Blind Gekocht’ zullen Bart, Béa en Kelly ongetwijfeld stevig zweten. Dat blijkt al uit een eerste preview van de aflevering die morgenavond wordt uitgezonden. Daarin vertelt het koppel Caroline (42) en Filip (40) uit Grobbendonk namelijk dat ze al een tijdje op zoek zijn naar hun ultieme droomwoning, en daar dan ook een flink budget voor over hebben: 1 miljoen euro. En dat is meteen een primeur, want het ‘Blind Gekocht’-team mocht nog nooit eerder op zoek naar een miljoenenvilla.

Een uitdaging

‘We hadden een bouwgrond gevonden, en onze woning was er al op ontworpen, maar dan kwam corona. Dat was een financiële catastrofe voor onze zaak, dus daarom durfden we niet van start gaan met het bouwproject’, legt Caroline uit. Toen zij en haar partner Filip hun bouwplannen weer wilden oppikken, bleek de bouwgrond niet meer beschikbaar. ‘Nu vinden we nergens nog een geschikte grond’, gaat ze verder, en daarom geven ze de zoektocht naar hun ultieme droomwoning nu uit handen.

Er staat Bart en Béa nu een aartsmoeilijke opdracht te wachten: een huis vinden dat voldoet aan alle eisen van Caroline, Filip en hun drie kinderen. ‘Ik vind het moeilijk om mij in te beelden hoe ik me thuis kan voelen in een woning van iemand anders. Ik heb het ook graag mooi en in orde.’ En dat mag natuurlijk wel voor zo’n monsterbedrag, maar zien Bart, Béa en Kelly dat wel zitten? Bart alleszins wel: ‘Zo’n woning hebben we nog nooit gezocht. Ik vind dat wel een uitdaging’, zegt hij enthousiast.

Naast Filip en Caroline maken we morgenavond ook kennis met Aisha (31) en Robin (39). Zij huren al jaren een appartementje in Gent en zijn nu op zoek naar een instapklare vrijstaande woning die op fietsafstand van de stad ligt. Maar dat is volgens Béa bijzonder moeilijk te vinden met een budget van 350.000 euro...

Robin & Aisha © Play4

Je kijkt vanaf morgen elke donderdagavond om 20u40 naar ‘Blind Gekocht’ op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '