Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

'Het voelt fantastisch om de heropleving van de muzieksector mee te mogen vieren', laat ze enthousiast weten.

Danira Boukhriss Terkessidis zal de dubbeleditie van de MIA’s presenteren

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Binnen exact een maand worden de MIA’s uitgereikt. De genomineerden zijn intussen al een tijdje bekend, en Eén verklapt nu ook wie de show zal presenteren: niemand minder dan Danira Boukhriss Terkessidis.

Angèle, Balthazar, Regi, Zwangere Guy, Meskerem Mees, Stromae, Camille Dhont,... ze maken op 30 april allemaal kans op een (of meerdere!) Music Industry Award(s). De muziekprijzen werden vorig jaar wegens de coronacrisis niet uitgereikt, en daarom pakt de organisatie dit jaar uit met een heuse dubbeleditie. De MIA’s die tijdens de show uitgereikt worden, hebben dus niet alleen betrekking op 2021 maar ook op 2020.

Heropleving muzieksector

En die show wordt dit jaar niet aan elkaar gepraat door Steven Van Herreweghe, maar wel door Danira Boukhriss Terkessidis. Het is voor het Eén-gezicht de allereerste keer dat ze de presentatie van de show op zich mag nemen. ‘Eindelijk! Na twee jaar terug de MIA’s zoals ze moeten zijn: het grote feest van de muziek! Ik heb zelf ook meegeleefd met onze Belgische artiesten die het zo moeilijk hebben gehad. Het voelt dan ook fantastisch om na die stilte deze dubbeleditie van de MIA’s te mogen presenteren en de heropleving van de muzieksector mee te vieren‘, laat ze enthousiast weten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor deze speciale editie van de MIA’s zijn maar liefst 39 (!) groepen en artiesten genomineerd. Wie op 30 april zal optreden, wordt later nog bekendgemaakt. Wil je er live bijzijn? Dan moet je je haasten, want de tickets voor de show in Paleis 12 in Brussel zijn bijna uitverkocht. Je bestelt ze op de website van de MIA’s.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '