Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Deze series en films mag je in juni op Netflix verwachten

Televisie- en filmopnames liggen wereldwijd al maandenlang stil, maar daar is in het Netflix-aanbod gelukkig nog niets van te merken. In juni krijgen we heel wat nieuwe afleveringen van populaire series én gloednieuwe ontdekkingen voorgeschoteld. Ook het filmaanbod is in juni best te pruimen.

Nieuwe seizoenen en nieuwe series


In juni nemen we afscheid van twee geliefde Netflixseries. Zowel ’13 Reasons Why’ als ‘Fuller House’, de remake van het oude ‘Full House’, komen met een allerlaatste seizoen. Het vierde seizoen van ’13 Reasons Why’ is vanaf vrijdag 5 juni te zien, ‘Fuller House: The Farewell Season’ verschijnt al op dinsdag 2 juni. Ook ‘The 100’, een serie van The CW die op Netflix te zien is, begint op 2 juni aan een allerlaatste reeks afleveringen. Het zevende seizoen verschijnt niet integraal op de streamingdienst, maar er zal wekelijks een aflevering online gezet worden.

Nog geen afscheid maar wel nieuwe afleveringen zijn er voor onder meer ‘Queer Eye’ (5 juni) en ‘Mr. Iglesias’ (17 juni). Het populaire ‘The Politician’ met Ben Platt krijgt een vervolg op vrijdag 19 juni. In het tweede seizoen wil Payton senator van New York worden. Tegelijkertijd neemt zijn eigen moeder, gespeeld door een geweldige Gwyneth Paltrow, een belangrijke beslissing die de verwezenlijkingen van Payton dreigt te overschaduwen.

Gloednieuw is dan weer ‘The Woods’, de verfilming van het gelijknamige boek van Harlan Coben, die ook ‘The Stranger’ schreef. De trailer van de thrillerreeks doet vermoeden dat dit geen serie is om alleen te bekijken, toch niet als je ’n beetje een schijtluis bent. ‘The Woods’ verschijnt op 12 juni. Voor fans van true crime is er vanaf diezelfde dag ‘Historia de un crimen: La búsqueda’ ofwel ‘The Search’. In de miniserie wordt het waargebeurde verhaal van de verdwijning van een kind uit een chique buurt in Mexico-Stad verteld.

Het Canadese ‘M’ entends-tu?’ lijkt ons dan weer echt iets voor fans van ‘Plan Coeur’. De hoofdrolspeelsters zijn drie Franstalige vriendinnen die zichzelf niet al te serieus nemen. Zie je de gelijkenissen? De serie verschijnt op 4 juni. Ten slotte is ook het eerste seizoen van de één-reeks ‘Over water’ vanaf 5 juni te zien op de streamingdienst.

Home cinema


Voorlopig mogen we nog altijd niet naar de cinema, maar met deze nieuwe toevoegingen organiseer je gewoon een bioscoopavondje thuis.

Bridget Jones’s Baby (2016)


Genre: romantische komedie

Vanaf wanneer? 8 juni

Failure to Launch (2006)


Genre: romantische komedie

Vanaf wanneer? 1 juni

The Zookeeper’s Wife (2017)


Genre: oorlogsdrama

Vanaf wanneer? 1 juni

She’s out of my League (2010)


Genre: romantische komedie

Vanaf wanneer? 1 juni

The Amazing Spider-Man (2012)


Genre: superheldenfilm

Vanaf wanneer? 1 juni

Snow White and the Huntsman (2012)


Genre: fantasy

Vanaf wanneer? 30 juni

Scarface (1983)


Genre: misdaadfilm

Vanaf wanneer? 30 juni

Slender Man (2018)


Genre: horror

Vanaf wanneer? 21 juni

The Karate Kid (2010)


Genre: actie

Vanaf wanneer? 30 juni

Back to the Future (1985)


Genre: sciencefiction

Vanaf wanneer? 30 juni

Back to the Future Part II (1989)


Genre: sciencefiction

Vanaf wanneer? 30 juni

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '