Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En relschopper Christine laat ook van zich horen...

YES: Netflix kondigt goed nieuws aan voor de fans van ‘Selling Sunset’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Catfights, miljoenenvilla’s, designeroutfits, extravagante feestjes, nog meer catfights,... ‘Selling Sunset’ is zonder twijfel ons ultieme guilty pleausure. Voor wie de vijf seizoen al gebingewatcht heeft (lees: guilty!), heeft Netflix nu fantastisch nieuws.

Na het dramatische vijfde seizoen kondigden de makelaars van ‘Selling Sunset’ aan dat ze nood hadden aan een break. Het was nog niet helemaal duidelijk of we hen na de reünie-aflevering ooit nog op ons kleine schermpje aan het werk zouden kunnen zien, maar Netflix laat nu weten dat Chrishell, Mary, Heather, Emma en co zin hebben om in Beverly Hills opnieuw door een cameraploeg gevolgd te worden. Meer zelfs: het kondigde meteen een zesde én zevende seizoen aan.

En Christine?

‘Heb je het goede nieuws al vernomen? Ik kan niet wachten om mijn gekke “Selling Sunset”-familie terug te zien’, schrijft makelaar Heather op Instagram. Ook haar collega’s Chrishell en Mary lieten enthousiast weten dat ze er zin in hebben. ‘Ik kan niet blijer zijn, en heb zoveel zin in nog meer avontuur’, aldus Mary. In het laatste seizoen zagen we nog hoe zij gepromoveerd werd tot manager van The Oppenheim Group, iets wat bij Christine uiteraard in het verkeerde keelgat schoot. Verrassend genoeg liet ook zij al weten dat ze, ondanks de drama die ze veroorzaakte, toch nog in het zesde seizoen te zien zal zijn. Wij zijn nu al benieuwd hoe de andere dames daarop zullen reageren...

De opnames van het zesde seizoen gaan deze zomer al van start. Wanneer we het precies op Netflix mogen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Keep you posted! PS wie nu al niet meer kan wachten, kan in tussentijd misschien deze gelijkaardige series een kans geven.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '